Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Bencil biri olmadığınız bilenler, bir süredir böyle bir savunma geliştirdiğiniz düşüncesindeler. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz ilişkileri, her şeyin dışında tutuyorsunuz. Bu ilişkiler epeydir sürdürdüğünüz içe dönüklüğünüzden kesinlikle etkilenmiyor.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar cumartesi gününe, saat 09:08 itibariyle etkili olacak, Ay-Başak seyriyle adım atıyoruz. Dularımızın ibresi, özellikle ilişki meselelerini gösteriyor. Eğer her şey yolunda gidiyorsa gün boyu partnerimizle farklı görüşlerimizi paylaşıyor olmanın huzurunu duyabiliriz. Yok, eğer sorunlar varsa, iki tarafın da birbirine karşı eleştirel yaklaşmaması, anlayışlı davranması gerekecek. Ortak noktamızın beraberliğimiz olduğunun bilinciyle hareket etmek gerekiyor. Sonuçta sen ve ben diyerek durumu ele almanın kimseye faydası yok. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız ilişki meselelerine bir hayli kafayı takmış, olurları olmazlarıyla beraberliğimizi inceliyoruz. Endişeleniyoruz, kaygılıyız. Hayatımızdaki insan doğru mu yanlış mı, nereye varır varmaz düşünmeden edemiyoruz. Kimimiz, yalnız, yorgun ve mutsuz belki de. Nicedir, aklına ve gönlüne yatanı bulamadığı için hayattan el etek çekmiş, öylesine yaşayıp gidiyor gibi. Gelmezse beklenen sevgili, yaşamanın da bir anlamı yok gibi. Oysaki gecenin bu saatlerinde, bırakıp bunları  düşünmeyi, imkanlar elverdiğince insan bilmeli kendini mutlu edebilmeyi. Olmadı belki bugüne dek, uymadı birileri bize. Ancak, bir saat sonrası ne olacağını, hayatın bize neler getireceğini bilebilir miyiz? Belki bir yerde otururken veya bir sıcak kahveyi yudumlarken, çıkagelmiş beklenen. Hadi kalkın,  tüm içtenliğinizle gülümseyin hayata ve tüm gücünüzle çekin mutlulukları gönül dünyanıza. Hayal etmek, başarmanın yarısı değil mi? o zaman ne duruyoruz, isteyelim güzellikleri  dostlarım hadi. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ortaklaşa götürdüğünüz işler konusundaki düşünsel farklılıkların artması sizi şaşırtacak. Çevrenizdeki kişilerin duygusal değişimleri, olumsuz etkileyebilir. Aşk yaşantınızda yaşadığınız pürüzlerin nedeni, sizin olaylara farklı boyutlarla yaklaşıyor olmanız.Avantajlarınızı destekleyici yeni konular gündeme gelecek.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz ya da doğru yorumlama yeteneğiniz bugünlerde zarar görmüş olabilir. Önemli kararları ertelemekte fayda var. Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yenibirlikleri kurmanızı sağlayabilir. Aşırı harcamalardan kaçınmanız durumunda ya da harcamaları azaltmanıza yardımı dokunabilecek gönüllü kişiler bulabilirseniz ilerlemeniz kolaylaşacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİNİZDEKİ problemler artıyor. Herkese karşı tepki verebilirsiniz. Kurunun yanında yaşı da yakmayın, tepkinizi iyi ayarlayan.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 31" R
Ay
İkizler
14° 35' 44" R
Merkür
Koç
23° 39' 09"
Venüs
Boğa
12° 58' 04"
Mars
Koç
07° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 22' 43"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>