Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz. İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir.

Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı özellikleriniz bugün sizi olumlu anlamda yönlendirebilir. Kendinizi belli ölçülerde baskıladığınız konularda, daha esnek iç hesaplaşmalarla sonuca ulaşabileceksiniz. Probleme dönüşmüş günlük sıkıntılarda daha planlı yaklaşımlar işe yarayabilir. Sorumluluklarınızla kendinizi engellemeyen ilişkiler içine girme fikriniz oldukça yararlı.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 08:52 itibariyle Ay-Pluto arasında oluşacak görünümle başlıyor. Bazı insanların gereksiz meseleler üzerinde durmaları, işinizi veya yaşamınızı eleştirmeye kalkışmalarına izin vermezsiniz. Saat 15:57  Merkür-Pluto olumlu görünümü altında,  iletişim olgusunun  insan ilişkilerindeki sihirli gücünün bir kez daha farkına varabilirsiniz.  Hayatta kalmak için mücadele eden birey, tepeye tırmanmak istiyorsa bu görünümün kendisine sağlayacağı güç sayesinde yeteneklerini  ortaya koyabilir,  eksiğini gediğini tespit ederek tamamlayabilir, yeni bir dönüşüm için kendine söz verebilir.  Hepimiz ayrı konularda arayış içinde olsak da, doğru yanıtı bilme arzumuz hepimiz için önem taşıyor.  Bu yanıt kimi zamanalanında başarılı olmak için canla başla çalışılarak,  bazen bir umudun, hedefin peşinden yıllarca sabırla koşularak, kimi zaman da aşkla yanarak kavrularak bulunuyor. Tabii ki insan kararlı olunca çekilen sıkıntının, geçen zamanın yaşananların bir önemi kalmıyor. Yeter ki sonunda arzumuzu, hakkımızı elde edelim. Merkür-Pluto olumlu görünümü sizler için, dönüşümde bulunmanın işareti olarak önem taşırken, tepeye tırmanmanız için size gerekli olan başarı hırsını veriyor. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42  tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, egomuzu öne alacağımız bir zaman dilimidir. Yeteneklerimizi  gösterme fırsatı bulabiliriz.  Venüs-Yay geçişi yeni işleri ve yeni bir çevre edinmenin işaretçisidir. Bu duruma alışmaya çalışırsınız. Fakat  kimsenin baskısı altında kalmaktan da hoşlanmazsınız. Tabii ki şartlar gereği hareket edeceğiz. Eskiye değil yeni duruma bakmak lazım. Bazen işvereniniz veya kendi işinizse siz, bazı değişiklikler yaparsınız. Göreviniz veya durumunuz gereği,  bilgilenme, araştırma, yolculuklar gündeme gelebilir. Ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler.  Bu dönemde  önyargılarımızı geride bırakacağız. Bu hareketliliğe ayak uyduracağız.   Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Karşınızdaki kişilere güvenmediğiniz zaman, olaylara bakış açınız anında değişiyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olunması ve dikkatle ilerlenmesi durumunda maddi girişimlerinizin daha fazla başarılı olma şansı var. Tek taraflı ortaklıklar,birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir. Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KISKANÇLIK krizlerine girebilirsiniz. Bu zayıf yanınızı bilen insanlar bunu suistimal edip damarınıza basabilir. Hislerinizi açığa vurun.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 08"
Ay
Kova
25° 26' 56"
Merkür
Koç
17° 52' 57"
Venüs
Boğa
03° 40' 41"
Mars
Koç
01° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 54"
Satürn
Balık
16° 45' 53"
Uranüs
Boğa
22° 28' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 51"
Lilith
Başak
23° 34' 44"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>