Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanıyorsunuz. Çevrenizdeki kimi ilişkiler size yapay geliyor. Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var.

İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun, sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının da bilincindesiniz.

Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında aranılan insan yapıyor. Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz.

İlgisiz kalmamanız gereken ilişkiler ve konular karşısında daha duyarlı olabilirsiniz. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, ahbabınızın önemli aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin bir başlangıç yapacaksınız ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendirmeniz zor olacaktır. Maddi konuda bir beklentinizin yerine gelmesinde zorluklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatler ise sizin için daha sakin geçecektir ve iç dünyanıza dönmeye eğilimli olacaksınız. Genel çevrenizde yada sizin içinizde bazı karmaşalar olabilir. Bulunduğunuz ortamda mecburi bir karar almanız gerekebilir ancak bu kararın sonucu sizin için olumlu olacaktır.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, cumartesi günümüz,  Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Normalde hataları görmezden gelen bir insan olmamıza rağmen, bu enerji altında şöyle bir bakma, inceleme gereği duyarız. Yanılmamak için yaparız bunu. Neler olup bittiğini anlamak isteriz. Nitekim araştırmak, bilgilenmek bir çok işimize yarayabilir. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, işine geldiği gibi konuşan, sizi değil de kendini öne almaya çalışan, hatta haklılığından dem vuran bir kişiye karşı ağırlığınızı koymanız anlamına gelir. Hem böyle konuşuyorsun, hem böyle yapıyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun diyerek onu uyarırsınız. Aslında uyarıda bulunmanıza neden olan durumlara üzülürsünüz. Yani düzgün olsa da, ben de bunları konuşmasaydım diye içinizden geçirirsiniz. Saat 21:25-18 Ocak saat 14:04 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Yaratıcı yönlerimizi, bilgi ve tecrübemizi ortaya koymak adına bu zaman dilimi gayet faydalıdır. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olabilecek yanlışlıkları düzeltmeniz zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Her konuda haklısınız. Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, hiç kimse görmek istemiyor. Önemli konuları kolayca çözeceksiniz. İş disiplininiz size başarıyı katlayarak getiriyor. Kendinize güvenmelisiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler tutumlarını değiştirmemekte ısrar ettiği veya söylediklerinizi bir türlü anlamadığı için bu kişilerin fazlaca üzerine gidiyor olabilir misiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk rüzgarları başınızı döndürüyor. Bundan keyif almak yerine huysuzluk yapıp mutluluğunuzu bozmayın. Yaşadığınız güzel günlerin keyfini çıkarın.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konularla ilgili karışıklar yaşayabilir, beklentilerinizi hemen elde edemeyebilirsiniz. Ruhsal olarak stres ve gerginliklere açık bir zaman diliminden geçtiğiniz için pozitif enerjili kişilerle görüşmeniz, kendinizi sakinleştiren ortamlarda bulunmanız ve maddi konularda risk almamanız örneğin büyük miktarda kredi çekmek gibi, bugün için önemlidir.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal gücünüz yoğunlaşabilir. Hislerinizin de güçlenmesiyle mantığınızı kullanmakta zorlanabilirsiniz. Gerçeklikten ve gerçekçi yaklaşımlardan asla uzaklaşmamalısınız. Çok uzak olmayan biryolculuğuna çıkabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>