Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın. Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 10:48 Akrep burcunda oluşacak ilkdördün, maddi ve manevi sorunlarınıza çözüm bulmak için güçlü birine ihtiyaç duyabilir veya planlarınızı partnerinize kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Ancak bu noktada sınırınızı iyi belirlemelisiniz. Yoksa aranızda sorunlar oluşabilir. İş hayatınızla ilgili konularda da bugün sakin olmak gerekiyor. Bırakın etrafınızdaki insanlar sizin için ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Siz asla pes etmeyiniz. Eğer doğru yolda iseniz, kimsenin hakkını yemiyorsanız, sadece kendi yaşamınız için çaba sarf ediyorsanız, o zaman tedirgin olmanıza gerek yoktur. Saat 18:06-19:44 arasında kısa süreli Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sezgilerimiz oldukça güçlüdür. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Saat 18:35 Merkür-Venüs görünümü, sağlığımıza iyi gelecek, moralimizi yükseltecek yolculuk ve haberlerin göstergesidir. Saat 19:44 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Dışa karşı, inandıklarımızı güçlü bir biçimde dile getirebiliriz. Birileri bize dayatmada bulunsa bile, biz maddi-manevi güvenliğimizi kimsenin tehdit etmesine izin vermeyiz. Kendimizden emin bir şekilde dururuz. Neden olursa olsun, hiç kimseye eğilmeyeceğimizi ılımlı bir şekilde izah ederiz. Gün boyunca sevdiklerimizle güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğimle,

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınla, özel yaşamın arasında ikilemde kaldığın günlerden geçiyor olabilirsin. Kariyer yaşamındaki meseleler olduğu kadar ihmal etmeye başladığın kişilerin de olduğunun farkındasın. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, bazı konulara getirdiğin kısıtlama, ciddi tepkiler almana neden olabilir. Ailendeki kişilerin senden bazı bilgileri sakladığı düşüncesi, şüpheci davranmana ve onları sürekli sorgulamana sebep olabilir. Bugün öfkene hâkim olamayacağın tartışmaların içinde yer alabilirsin. Sorunların kaynağını dışarıda aramak yerine, sorunlara çözüm üretme taraftarı olman daha çok işine yarayacaktır.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aranıza mesafe giren ve kırgınlık yaşadığınız bazı ilişkilerinizde cevapları bulabileceğiniz bir konuşma yapabilirsiniz. Düşünmeden yargılamaktansa iyice araştırıp emin olduktan sonra konuşmak daha iyi sonuçlar verecektir.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha canlı ve yaratıcı hissedebileceğiniz olanaklar var. Uzaklar, yolculuklarla ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZ için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Bu isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmeli, elinize geçen fırsatları değerlendirmek için sabırlı davranmalısınız. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza yeni kararları sokacak,hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğine dair önünüzdeki dönemi düzenleyip, planlar yapacaksınız. Öğrenmeye hevesiniz büyük ve farklı insanlara danışabilirsiniz.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

25 Temmuz'dan beri geri hareket eden Aslan burcundaki Merkür bugün durağan konuma geçiyor. Gündelik hayatınızda yaşadığınız aksaklıklar sona eriyor. Çalışma arkadaşlarınızla daha eğlenceli bir diyalog kurmayı başarırsınız. Bu dönemde kalp ve dolaşım sisteminize özen göstermeli, gerekli tahlilleri yaptırmalısınız. Balık

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 47" R
Ay
Koç
17° 43' 57" R
Merkür
Koç
20° 13' 13"
Venüs
Boğa
08° 07' 03"
Mars
Koç
04° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 36"
Satürn
Balık
17° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 49"
Lilith
Başak
23° 58' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>