Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor. Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak.

Ciddi bir konuda yapmanız gereken tespitlerde yalnızlık hissedecek ve birkaç görüş alma yoluna gideceksiniz. Bu konuda çok seçici davranmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor. Üstüne gitmeniz halinde, büyüttüğünüz problemleriniz küçülecek. Birkaç gün içindehayatınız size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı paranıza sahip çıkmanın ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durmanın önemini vurguluyor. Hesabınızı iyi yapınız. On lira kazanıyorsak yirmi lira harcayamayız. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle, sosyal ilişkilerimizi,veya özel hayatımızı, son bir yıldır yaşadıklarımızı gözden geçirelim. Olumsuz düşünmek değil, kendinize inanarak yeni bir yol, hedef belirlemek vaktidir. Bir ilişkide,ortaklığında karar vereceksek, sağlıklı, verimli ve uzun vadeli olacak şekilde hareke etmeliyiz. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu, ortaklaşa uyum ve sevgi, hayatın güzellikleri kadar zorluklarında da yanınızda olan insanlar sizin için kıymetlidir. Ben yanındayım diyebilecek insan için her şey yaparsınız. Para konularında ise dikkatli olmakta yarar var. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Saat 12:16 itibariyle günün bir başka önemli görünümü devrede olacak. Mars-Satürn arasında gerçekleşiyor. İş hayatımızla ilgili konularda sorumluluklarımızı vurguluyor. Belli bir direnç, engelleme, kabullenmeye zorlanma, cesaretimizin test edilmesi gibi durumlar oluşabilir. Bunlar sizde korku yaratmamalı. İşin gereği, ortam şartları, piyasanın durumunu göz önüne alarak düşünürsek gereksiz yere olayları büyütmemiş, güven duygumuzu ayakta tutmuş oluruz. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün enerjin düşük ve karamsar düşüncelere kapılmaya eğilimlisin. İş yerinde sorumlulukların artabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda alacağınız desteklerle ödemelerde yaşanılan dengesizlikleri giderebilirsiniz. Bazı krizlerden ötürü meydana gelebilecek şanslara ve fırsatlara karşı açık olun ve değerlendirin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. İşlerinizi ertelediğiniz için zor durumda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessizce kendi yolunuzda ilerleyin ama diğer insanları da ihmal etmeyin. Üzerinizdeki kötü enerjiyi ancak böyle yok edebilirsiniz. İşlerinizin aksi gitmesi nazardan.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kariyerinizin sorumlulukları hayati girişimlerinizi zorlayabilir. Engeller ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde zorlamamaya çalışmalısınız.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca Güneş Kova burcunda ilerleyeceğinden, sizin de odak noktanız bilinçaltı fenomenleriniz, sıra dışı hayal ve sezgileriniz, kontrolünüz dışında gerçekleşebilen olağanüstü durumlara karşı geliştirebileceğiniz dürtüleriniz olacaktır.Ruh sağlığınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Gündelik olarak ise Ay'ın Terazi burcu geçişi devam etmektedir. Dolayısıyla devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 50' 43" R
Ay
Boğa
15° 11' 51" R
Merkür
Koç
21° 44' 52"
Venüs
Boğa
10° 25' 35"
Mars
Koç
05° 36' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 03"
Satürn
Balık
17° 13' 02"
Uranüs
Boğa
22° 47' 16"
Neptün
Balık
29° 07' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 56"
Lilith
Başak
24° 11' 11"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>