Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize bazı şeyleri açıklamakta çok geciktiniz ve başınıza büyük bir dert açmanız mümkün olabilir. Ondan sakladığınız bilgileri çok gecikmeden açıklığa kavuşturun ve sevgilinizle aranızda ki güvenin yok olmasına izin vermeyin.

İş yaşamınızda çalışmalarınıza ara vermeden devam edebileceğiniz ve bu konuda enerjik olacağınız bir gündesiniz. Bugün zihinsel açıdan üretken olmanızyaşamınızda sizin için önemli bir avantaj olacaktır.

Parasal açıdan kaygılardan uzak duracağınız bir gündesiniz. Para biriktirmek isteyecek ve bazı projeleri gerçekleştirmek üzere bu konuda bir takım girişimlerde bulunacaksınız.

Öğleden sonra yanınıza gelecek kişilerin niyeti ağzınızdan laf alıp dedikodu yapmak; aman dikkâtli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanların sizi özel bir kişi olarak görmesini istiyorsunuz. Bugün onların ilgisini çekmek için çeşitli dramatik davranışlar sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkinizde çeşitli düşünceler sizi yoracak. Ayrıca bir çok şeyi birden düşünüp,hepsini de yarıda bırakacaksınız. Bu da sağlığınızı olumsuz yönde etkileyecek. Planlı programlı hareket etmeye çalışmalısınız.

2 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz, saat 01:36 itibariyle burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor.  Ben Balık burcu geçiş günlerini,  genel olarak ne hoş  bir esinti ne  rahatlatıcı bir yansıma olarak değerlendiririm.  Hayatın bir armağan ve nefes aldığınız her anın  ne kadar kıymetli  olduğunu hissedebiliriz.  İnancımızı yükselten Ayın ışığı sayesinde  hayata farklı bir pencereden bakabilir, manevi zenginliklerimizle buluşabiliriz. Saat 16:28 Ay-Neptün kavuşumu, hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Sevdiklerimizi kucaklayabilir, duygularımızı ifade edebiliriz. Bu olumlu enerjiler altında rüyalarımız zenginleşir, romantik hislerimiz yükselir, umutlarımız artabilir. Saat 17:50 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  gerek çalışma hayatımız gerekse parasal konularda aklı başında düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Bir söz vardır. -Sağlam temelli bir yapı inşa edemezsen, içinde güvenle oturman zordur. O zaman biz de, hem yeniliklere açık olacağız, hem girişken davranacağız hem de uzun ömürlü olmasına dikkat edeceğiz. Saat 23:40 Ay-Pluto olumlu görünümü,  her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

2 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partnerinizde paylaşıyor. Bugün bulunduğunuz ortamlarda kişisel cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlanmamış gelişmeler ve olaylar fazlalaşıyor. Ancak, sizin girişimlerinizin başarılı olma olasılığı yüksek. Dolayısıyla, yaratıcılığınızı kullanmalı ve daha fazla çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel isteklerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Ailevi konular ve ilişkileriniz açısından hareketli bir gündesiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşamınızda ufakta olsa zorlanmalar baş gösterebilir. Pratik zekanızla bu zorlukları istediğiniz anda yenebilirsiniz. Ancak biraz daha pozitif olun.

2 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç aydan beri sosyal alanlarınızda ortaya çıkan aksiliklerin geride kaldı- ğına şahit olacaksınız. Seyahat, eğitim ve medya alanlarınızda gözden geçirmek durumunda kaldığınız olaylar artık eskisi gibi sizi rahatsız etmeyecek.

2 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Korktuğunuz her ne konu varsa onunla sınanabilir ya da geçmişte yaptığınız kötü bir eylemin-dedikodunun sonuçlarıyla bu dolunay zamanı yüzleşebilirsiniz. Uyku düzeninizde problemler, sürekli uykunuzu bölebilecek rüyalar görebilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

2 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>