Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili çok olumlu düşünceleri var. Bunu paylaşmakta zorlansa da size olan sevgisinin ve saygısının farkındasınız. Eksik olan biraz heyecan ve coşku galiba.

Aldığınız kararların bazılarını hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önerilerinize inatla karşı duran biri var. Neyse ki sizi destekleyenler daha fazla ve daha güçlü.

Bugünlerde elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alış veriş için iyi bir fırsat olacak. Biraz çelişki yaşasanız da yapacağınız alış verişten çok memnuniyet duyacaksınız..

Sorunları biriktirmeden ilk karşınıza çıktığında konuşup çözmeyi öğrenmelisiniz. Birikince küçük sorunlar büyük hale geliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz başkalarının talep ve düşüncülerini dikkate alarak davranıyorsunuz. Bu yüzden de insanların sürekli olarak her şeyi kendi arzuları doğrultusunda yapmaya çalışmaları sinirinize dokunuyor. Biraz dikkate alınmayı bekliyorsunuz. Bu nedenle yakın bir arkadaşınızla aranızda küçük bir tartışma geçebilir. Sonunda o da size hak verecek.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Ders verici acı tecrübeleri yaşadığınıza üzülmeyiniz. Çünkü bu yaşanılanlar sayesinde eğri ile doğruyu birbirinden ayırmayı öğrendiniz. Canınız yandı belki ama kendinizi korumayı sonunda başardıysanız o zaman sorun yok demektir. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü, farklı plan ve projelere eğilmenin ve bunları sosyal ilişkiler vasıtasıyla dış dünyaya sunacak hale getirmenin işaretçisidir. Başarılı olabilirsiniz. Yeter ki, becerilerinizi hafife almayın. Tasarlayın, üzerinde çalışın, bu konuda trendleri takip edin. Bu enerji iyice odaklandığınızda önünüzdeki engelleri aşabilmenizi sağlar. Siz kendi kendinizi kilitlemeyiniz. Bir şeyler zorlayabilir insanı. Bu demek değil ki, hep böyle devam edecek. Bilakis, bunlar sizi itekleyici uyarılardır. Bu görünüm önümüzdeki birkaç gün boyunca kafanıza takılan sorulara cevap bulmanızı, gizli saklı sırlara ulaşmanızı, ihtiyaçlarınızı elde etmenizi sağlayıcıdır. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, hedefimizin bilincinde olarak, toplumsal ilişkilerimizi düzenlemek gerekiyor. Çünkü geleceğimizi düşünmeliyiz. Bu bir zorunluluk gibi dursa da, şunu unutmayalım ki, güçlü insanlarla kurulacak bağlantılar faydalı olabilir. Tabii ki zamanımızı kimlere verdiğimizi iyi bilmekte yarar var.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Hayatla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yaşam tarzınızda veya hayata bakışınızda bazı yenilikler söz konusu olabilir. Kötü alışkanlıklarınızı hemen bırakamazsınız. Ancak yeni güzel alışkanlıklar edinerek süreci hızlandırmanız mümkün. Moralinizi bozmadan bu istikrarınızı sürdürmelisiniz. Kısa süreli flörtler yaşayabilirsiniz.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda çatışmalar yaşanabilir. Olaylara sakin yaklaşmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler yaşanabilir. Ticari konular sizi zorlayabilir. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne denk gelen önemligörüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa aldanma etkisine karşı hazırlıklı olmalısınız. Gün boyunca enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay/Plüton kavuşum etkisinin devam etmesi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz.Arkadaş ortamında daha çok takdir ve ilgi görmek isteyebilirsiniz. Üyesi olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler yönetebilirsiniz. Her türlü sosyal kurum ve etkinlikte boy gösterme ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirme üzerine kurgulu bir günde bulunuyorsunuz. Mesleki kazanımlarınızı tahsil etmeniz için uygun ve destekleyici fırsatlara sahip olabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 27' 19" R
Ay
Boğa
09° 19' 58" R
Merkür
Koç
21° 24' 11"
Venüs
Boğa
09° 55' 50"
Mars
Koç
05° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 22"
Satürn
Balık
17° 11' 07"
Uranüs
Boğa
22° 45' 52"
Neptün
Balık
29° 07' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 38"
Lilith
Başak
24° 08' 30"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>