Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, fazlasıyla özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor. Sorununuzun hissettiğiniz değil de gerçek boyutunu anlamanız için, onu paylaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

2 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz, saat 07:19 Ay-Neptün  zorlu görünüm etkisi altında başlıyor ve iç dünyamızda olan biteni  birilerinin anlamasının mümkün olmadığını düşünüyoruz. Bu yüzden,  biraz geriye çekilip, kendimizle baş başa kalmayı tercih edebiliriz.  Bu gayet doğaldır. Hatta rahatlatıcıdır. 2 Eylül saat 08:38-28 Eylül saat 01:39 tarihleri arasında etkili olacak, Merkür-Terazi burcu geçişi, başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında analizde bulunma vaktidir.  Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, birteklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlamiçin, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz. Saat 14:11 itibariyle Yay burcunda oluşacak ilkdördün, hem ilişki hem dekonularında yaşanan hayal kırıklıklarınızdan dolayı bir hayli gerginleşmenize sebep olabilir. Umduklarınız ile bulduklarınız arasındaki farklılık canınızı sıkar. Ne düzgün bir beraberlik yaşıyorum ne de istediğim gibi bir işe sahibim diye söylenirsiniz. Saat 15:10 Ay-Jüpiter görünümü, tüm gücümüzle kendimizihayatımızla ilgili konulara odaklamamızı sağlıyor. Yaratıcı yönlerimizi, bilgi ve tecrübemizi ortaya koymak için elimizden geleni yapmalıyız. Aşkta, sorumluluk olgusuna önem vermeliyiz. Karşımızdaki kişi bizde soru işaretleri uyandırmamalı diye düşüneceğiz. Gönlünüzden geçen dilekler gerçekleşsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.  Can-ı gönülden sevgilerimle,

2 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün.

2 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında tarzınız olmasa da, bazı konuların, planların, işlerin veya ilişkilerin zamanını doldurduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ama, acaba doğru mu düşünüyorsunuz? Ya da bir kere daha düşünemez misiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Gezegenlerin bazı olayları daha da büyütmemizi teşvik edebileceği ya da kendi duygu durumumuza bağlı olarak olayların üzerine düşmeme iradesini gösterebileceğimiz bir gündeyiz. Cuma gününe kadar kırılgan veya gergin olaylarla başa çıkabilmek için en esnek tavrımızı takınmamız ve soğukkanlılığımızı koruyarak en mantıklı şekilde hareket etmemiz gerekeceğe benziyor.

2 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işe dair konularda öne çıkma fırsatları yakalayabilirsiniz. Önemli bir sunum görevini üstlenebilir veya toplantıya başkanlık edebilirsiniz. Tabi başarı arzunuz çalışma arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlara yol açabilir. Ancak bu durumun üstünde çok durmamalısınız. Tepkilerinizde ölçülü olmaya gayret edin.

2 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAĞLIĞINIZLA ilgilenmelisiniz. Yarıda bıraktığınız tedavileriniz varsa bu konuda daha fazla vakit kaybetmeyin. İyileşmeniz size bağlı.

2 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

2 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>