Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu geçişinde çalışma hayatında, günlük yaşamda enerjiniz biraz düşebilir. Genelde geriye çekilmek, iç gözlemde bulunmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman sizi kimsenin anlamadığını düşünebilirsiniz. Oysaki fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize özen gösterme vaktinizdir. Yeni biriyle tanışırsak temkinli olalım. Kimdir neyin nesidir bir anlayalım. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde, her yönden tatminkar bir hayatın özlemi içindeyiz. Üstünü kapatsak hatta kabul etmesek de, aslında pek mutlu değiliz. Biz bir adım atıyoruz. Ancak hayat dur ve bekle diyor. Tam bir şeyleri yerli yerine koymaya çalışırken, bir başka mücadeleyle karşı karşıya geliyoruz. Bu da bizi yoruyor, güçten düşürüyor. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eğitim, uzak şehir, ülke, ikili ilişki,ortaklıkları gibi konularda uzun vadeli ve gelişimi merkez alarak düşünmenin önemini vurguluyor. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, yolculuk-yeni arkadaşlık-evlilik-ailevi konularda dikkatlice düşünmemizi sağlıyor. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, hedeflerinizi derinlikli analiz etmenizde, sağlam adımlar atmak için gözden geçirmelerde bulunmanızda sizi kuvvet aşılıyor. Kendini keşfetmeniz için, özünüzle dürüst bir şekilde temas etmenin önemi büyük. İnsanın kendi içindeki gücü yeniden kazanmasında ve hayatı kucaklamasında bu görünümü olumlu buluyorum. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, sezgileri yükseltici ve şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz konularda zorlukları farklı bir bakış açısıyla ele almanızı sağlar. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinin uyuşmadığı kişilerle aran açılabilir. Duygusal açıdan seni üzen konuların ağırlığından kurtulacaksın.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre arkadaşlarınızdan önemli adımlar ve davetler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek ve onlara zaman ayırmak size de iyi gelecektir. İletişimlerin rahat ve kolay akacağı bu gün kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Sosyal ortamlarda önemli bir aşk fırsatının karşınıza çıkması mümkün.  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte hayatın akışına daha çok şans tanımak isteyebileceğiniz bir dönem başlıyor. Önümüzdeki bu bir aylık dönemi hazırlık süreci olarak değerlendirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal ve manevi yönden zenginleştirebilirsiniz. Tüm insanlığı ilgilendiren evrensel temalar yaşamınızın merkezinde olabilir. 

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan alacağınız keyif yüksek. İstediklerinizin beklentilerinizle örtüşmesi tatmininizi artırabilir. Beyinsel faaliyetleri artıracak etkinliklerde bulunabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz.Yurt dışı kültürler ve bilhassa deniz ve okyanus kenarında bulunan ülkelerle ilgili yolculuk planları yapabilirsiniz. Zihninizin sınırsızlığını keşfedebilir, hayallerinizin derinliğine dalabilirsiniz. Hedef ve kararlarınızın mesleki bir otorite tarafından bastırıldığı veya engellendiği bir etkiyle altı gün boyunca uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Yeni isteklerinizin yaratacağı gelişmeler içine girebilirsiniz. Önceden olduğu gibi gerilim içine girmeyecek, sorunları büyütmeyeceksiniz.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 09" R
Ay
Boğa
04° 15' 22" R
Merkür
Koç
21° 06' 46"
Venüs
Boğa
09° 30' 11"
Mars
Koç
05° 02' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 28"
Satürn
Balık
17° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 44' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 30"
Lilith
Başak
24° 06' 12"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>