Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ile ilgili sorunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız sevgilinizin kulağına gidebilir ve bu durum sevgilinizle aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir.

İş hayatına ilişkin konularda bazı iniş çıkışlar ve sorunlar yaşayabilirisiniz. Bunlar hakkında daha etraflıca düşünün. Duygularınız değişken bir periyot izleyecektir.

Bugün parasal konularda çevrenizdekilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve bu sizin için son derece tehlikeli bir durum yaratabilir.Parasal konularda kararlarınızı kendi başınıza vermelisiniz.

Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 12:10 Ay-Mars görünümü, maddi konulardaki sorunları aşabilmek amaçlı verilen kararların işaretçisidir. Bunlar zamana bağlıdır. Sabırsızlık göstermeden, bilinçli şekilde tekrar düşünürseniz uygun bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Saat 14:44 Ay-Satürn görünümü, kazanç sağlayan işlere yönelerek, sabırlı bir şekilde yol almanız halinde, hemhayatınız hem de finansal konularda başarılı olabilirsiniz. Burada önemli olan, ne yaptığınızı bilmek, zorlukları bir atlama taşı gibi görmekten geçiyor. Geçmişteki tecrübeleri unutmayalım tabii ki. Elimize geçeni veya karşımıza çıkan bir fırsatı bilinçli şekilde değerlendirelim. Saat 23:43 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi alanda gücünüzü kanıtlama arzunuzu işaret ediyor. Ancak gerektiğinde insanlarla ılımlı diyalog ve ilişkide bulununuz. Bu davranış biçimi size destek olmalarını sağlar. Böylece gerekli adımı daha kolay atabilirsiniz. Tam tersine sert tavırlar, illa ben haklıyım tarzı yaklaşımlar hoş olmayabilir. Mutlu, huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor.

21 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size anlatılan her şeye inanmayın. Bazı konularda anlaşmaya varıldıysa yazılı hale getirmeye önem vermelisiniz. Fiziksel anlamda yapılması gereken değişiklikler varsa bir an önce yapmanız olası sorunların önüne geçebilir. Boşa harcayacak zamanınız yok unutmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerinde empati yapmaya özen gösterelim. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamamız birbirimizi kırmamıza veya yanlış anlamamıza neden olabilir. Dikkatli konuşmamız ise, ilişkilerde hassas noktaların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Öğle sonrası saatlerde, aşırılıklara ve abartmaya meyilliyiz. Aşırı hız, fazla konuşma, kibir, aşırı yeme içme, kontrolsüz harcama, fazla hareket etme v.b her şeyin fazlasından kaçınalım. Altından kalkamayacağımız sözler verebiliriz, dikkat etmeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı biraz daha kontrol etmeye bakın. Bugünlerde pek çok konuda yeni kararlar vermek üzeresiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

21 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız çeşitli alışverişlerde fazla açılmaya ve hesapsız hareket etmeye meyillisiniz. Harcamalarınızın arttığı bir dönemde olduğunuz için planlı ve dikkatli alımlar yapmaya çalışın. Maddi konularda sıkıntı yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz.Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal açıdan sıra dışı yatırım metotlarına yönelebilirsiniz. Bu konuda beklenmedik başlangıçlara hazır bir halde bulunuyorsunuz. Kadın çalışanlarınızla uyum içinde çalışma güdüsüne sahipsiniz. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

21 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

21 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>