Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girebilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda geleceğimizi düşünerek kararlar vermeli. Karşımıza çıkan kişinin ailesine, değerlerine, bize ve bizim ailemize vereceği önemi gözetmeli. Eğer çocuklarımızla ilgili bir mesele varsa, bunları da güzelce konuşmalı. İlişkimizde sorunlar varsa, bilinçli bir şekilde  gözden geçirmeli. Kendimizi güvende hissetmediğimiz, soru işareti taşıyan meseleler ele alınmalı.  Güvenliğimiz kıymetli. Köklü ve sağlam olanı tercih etmeliyiz. Sizi tedirgin eden ve geleceği olmayan, yoran kişileri değil, el üstünde tutan, dürüst davranan, koruyucu kişileri tercih ediniz. Lütfen iyi düşünün. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle ilişki veortaklıklarında bir hayli titiz düşünebiliriz. İlerisi adına garanti bekleriz. Duygularımız mesafelidir. Sözler değil, icraat bizim için kıymetlidir. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizin  gözlerinizi geleceğe çevirmenizi sağlıyor. Dün dündür, şimdi yarınlarım önemli demenizde ve buna gönülden inanmanızda yardımcı oluyor. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,  

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz.. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacak, arkadaş çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değiştiremeyeceğiniz veya geçmişte yaşanmış olaylara saplanıp kalmamanızda fayda var. Daha detaylı ve uzun vadeli düşünmeli ve planlarınızı uygulamaya koymaya bakmalısınız. Bu sayede yepyeni fırsat ve olanaklar yüzünü gösterebilir. Yanınızda yer alan kişilere güvenilirliliğinizi ispat edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde hayal gücünüzü kullanacağınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları çözüyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem olacak.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz.Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir ve başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak yaklaşan Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz. Eğer planlarınız arasındaysa evlenme, aile kurma ve çocuk yetiştirme fikrine erişebilir, odak noktanız yapabilirsiniz. Su sporlarına karşı ilginiz artabilir ve yolculuk planları yapabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 20' 52" R
Ay
Boğa
07° 42' 36" R
Merkür
Koç
21° 18' 34"
Venüs
Boğa
09° 47' 37"
Mars
Koç
05° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 48"
Satürn
Balık
17° 10' 35"
Uranüs
Boğa
22° 45' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Başak
24° 07' 46"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>