Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında biraz kararsız bir imaj sergiliyorsunuz. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebiliyorsunuz. İlişkileri yarı aşk, yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi

Çevrenizdekileri iyi motive ediyorsunuz. Daha problemsiz bağlantılar daha geniş ilişkileri gerektiriyor. Son günlerde sürdürülen tartışmalarda uzlaşma eğilimleri söz konusu.

Paranın gücünü abartmıyor olsanız da onsuzluk korkularından kurtulmanız gerekiyor. Şansınıza güvenmediğiniz birtakım para ilişkilerinizde, şansa dayanmadan da yapabileceğiniz şeyler olabilir.

Birtakım konularda özel bir süreçtesiniz. Aceleyle varılmak istenen sonuçlar, bu niyet ölçüsünde gitgide uzaklaşabilir. Bugünlerde bazı kararlarınızın önünde uzun, uzun düşünmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi duygusal olarak olumlu etkileyecek haberler alabilirsiniz yada tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Zihinsel olarak oldukça aktif olmanız ve kararlarınızı hızlı verebilmeniz bazı işlerinizi tamamlamanızı sağlayacaktır. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreci yöneten Merkür ise geri harekette. Bu durum, kişisel anlamda bütün meselelerimizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmemiz gerektiği işaret ediyor. Ailemizle ilişkimizde iletişimin önemi büyük. Anlaşmazlıkları en iyi giderecek yöntem karşılıklı konuşmak ancak dinlemeyi de bilmek. Okumak, bilgilenmek, kendimizi geliştirmek yönünde etkin bir süreç. Hem bilgilerimizi tazeleyeceğiz hem bilmediklerimizi öğreneceğiz. Merkür ve Güneş bu anlamda size destektir. Hatta çalışma hayatınızı eve taşıyorsunuz diyebilirim. Yarım kalan işleri, düzenlenecek olanları bu süreçte derleyip toparlayabilirsiniz. Gelelim dikkat edilecek noktalara. Taşınma, kiralama, satın alma, bir malın, mülkün satışı gibi konularda tekrar düşününüz. Aceleyle kararlar vermeyiniz. Bu konularda Haziran ortası daha etkili gözüküyor. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında sevdiklerinizi koruma ve kollama, inandığınız değerleri savunma gücünüz yükselir. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla  aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,    

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin gibi bir su grubu olan Yengeç'te ilerleyen Ay sayesinde, yaratıcılığınız körüklenebilir. Bugün,yapacağınız tüm çalışmalara kişisel özelliklerinizi aktarabilirsiniz. Özellikle partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz..

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veyabirliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir. Dolayısıyla, bu tür durumlar varsa takviminizi, planlarınızı ya da belli uygulamaları bu gelişmelere göre düzenlemenizde fayda var.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah kendinizi yeni ufuklara açılma hayali içinde bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Gün içindeki değişken koşullar biraz dengenizi bozabilir. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için başlayacağınız kurslar olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi değiştirebilir.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uyumlu ortam yaratıp, küsleri barıştırma telaşı içine girdiniz. Sevdiğiniz kişiler söz konusu olunca akan sular duruyor. Aklınız olumlu gelişmeler sağlamak için çalışıyor. Bunun faydalarını göreceksiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi yoğun duygularla ifade edeceğiniz, herkese ve her şeye karşı evrensel sevgiyle hareket etme eğiliminizin olduğu bir süreç sözkonusu iken, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde bu tavrınızın karşılığı olarak kendinizi moralli, yüksek bir enerjide hissedeceğiniz, ikili ilişkilerde fırsatlarınızın olduğu ve kendinizi bulunduğunuz her ortamda en iyi şekilde gösterebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 1 ay boyunca aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacak. Ailenizle beraber hareket edebilirsiniz. Ev alım/satım/kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda haklarınız ve çıkarlarınızı korumak yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin, uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak, sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Balık’lar, aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir. Acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 12' 48" R
Ay
Boğa
05° 40' 45" R
Merkür
Koç
21° 11' 36"
Venüs
Boğa
09° 37' 22"
Mars
Koç
05° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 50"
Satürn
Balık
17° 09' 54"
Uranüs
Boğa
22° 44' 60"
Neptün
Balık
29° 06' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 49"
Lilith
Başak
24° 06' 51"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>