Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında gözle görülür bir enerji kaybı söz konusu, toparlanmalısınız. Gönlünüzü hareketlendirme çabaları, yaşamınızın her alanını renklendirebilir. En azından kendiliğinden gelen sürprizleri fark edebilmelisiniz.

İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil. Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir.

Paranın doğurduğu sorunlarla yakından tanışık olmanız, sizi sıkı önlemlere yöneltiyor. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikimi koruyabiliyorsunuz. Yakında kaçamayacağınız büyük bir alışverişiniz var.

Birtakım eski etkilenmişliklerin baskısıyla, gerçekçiliği abartıp duygusallığınızı gizlemenize gerek yok. Sizde etki bırakan kişi ya da olayları, hoşluk da olsalar, sıkıntı gibi yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bazı gerginliklerin yaşanabileceği bir gündesiniz. Bir süreden beri içinizde tuttuğunuz bir öfkenizi bugün karşınızdaki kişilere yönlendirebilirsiniz. Eğer ortak biryapıyorsanız ortağınızla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir karar almaktan kaçınmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cuma gününü iki önemli görünümün etkisi altında  karşılıyoruz. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığıdır. Kendimizi  güvende hissetmemizi sağlayan her şey önem kazanıyor.  Belki biraz takıntılı davranabiliriz, hatta kimi zaman iddialı.  Değerlerimize bir ufak zarar geleceğini hissetsek tartışmaktan kaçınmayız. Hedefimizi gerçekleştirmek için her çareye başvurabiliriz. Yeter ki, bir ses gelsin ve bir nefes, bir heyecan olsun hayatımızda. İsteklerimiz gerçekleştiğinde bir balık gibi derinliklerden yüzeye çıkabiliriz. Bir limana demir atmaya bile razı olabiliriz. Günlük aktivitemizde kimi zaman mızmız çocuklar gibi davranabiliriz. Hani şu istediği  olmadığında yaygarayı basan, ilgi çekmek için elinden geleni yapan afacanlara benzeyebiliriz. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, ailemiz, evimiz, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle alakalı konuların uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesinde önem taşıyor. Maddi açıdan ne kazandırır ne işe yarar diyerek bir analizde bulunma vaktidir. İlerisini düşünmek gerekir. İster bir mirasın bölüşümü, ister bir kredi çekimi, ister borçlanma yönünde olsun, her türlü işinizi aceleyle halletmeyiniz. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Satın alma, kiralama, evden ayrılma, yeni bir yere yerleşme anlamındaki işlerin mutlaka titiz bir şekilde gözden geçirilmesi halinde, bugünkü görünüm ilerisi adına doğru kararların verilmesinde yardımcı olabilir. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani ve atak davranışlar size uymayan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri daha sonra düzeltemeyebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde gereksiz bir kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelerek, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, önemli kararlar devreye girebilir, yoğun gelişmeler yaşanabilir veya siz çok yoğunlaşabilirsiniz. Ancak, bu esnada başkalarının yüklerini yüklenme veya başkalarının sorumlulukları nedeniyle zor durumda kalma riskiniz olabilir. Bırakın herkes kendi işine baksın. Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilirsiniz. Bu durum sizde duygusal yaralanmalar yaratabilir. Bütünü görmeniz gereken zamanlar olabilir. Özgürleşme niyeti içinde yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda günlük işleri toparlamanız yeterli olacaktır.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YALNIZ yapmanız gereken bir işiniz varsa kimseleri dahil etmeyin. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Başınızın çaresine bakın..

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi ve ışığınızı bulunduğunuz her ortamda rahatça aktarıp, insanları etkileyebileceğiniz, sevginiz, huzur enerjiniz ve insanları şifalandıran doğanızla bulunduğunuz her ortamda parlayacağınız, olası görüşmeleriniz ve aşk hayatınızda pozitif şanslar elde edeceğiniz bir günde bulunmaktasınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız, özel hayatınız konusunda size aşırı derecede yüklenebilir. Düşüncelerinizi manipüle edebilirler. Kararlarınıza insanları bu kadar fazla dahil etmemeye özen gösterin.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle kadın dostlarınızla aranızın açılması, arkadaşlık ilişkilerinde zorlanma, dostluk ilişkilerinin zarar görmesi söz konusu olabilir. Bugün para meselelerinde biraz daha geri planda durmaya özen gösterin, ani, fevri kararlar vermeyin. Akşam ise dostlarla bir araya gelmek, eğlencelere gitmek için harika bir gün.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 38' 13" R
Ay
Boğa
12° 03' 60" R
Merkür
Koç
21° 33' 45"
Venüs
Boğa
10° 09' 41"
Mars
Koç
05° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 01"
Satürn
Balık
17° 12' 00"
Uranüs
Boğa
22° 46' 31"
Neptün
Balık
29° 07' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 14"
Lilith
Başak
24° 09' 45"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>