Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, ilişkinizi hep canlı tutuyor. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman zaman birbirinizden ayrı hayatlar yaşadığınız için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta.

Bir konuda duyacağınız bir eleştiri canınızı sıkabilir. Bu konuda siz haklı olduğunuz için tartışmak yerine kulaklarınızı tıkamayı tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek. Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığıyla başlıyor. Eviniz-aileniz-kariyer hayatınızla ilgili konularda bilinçli hareket etmek gerekiyor. Her şeyi dikkatlice gözden geçiriniz. Ani kararlar vermeyiniz. Gerginlik veya abartılı hareket etmek yanlış olabilir. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, gelecek amaçlı yatırım, çocuk sahibi olmak, bir yuva kurmak, bir hobiniz için destek almak, arzu ettiğiniz şekilde bir anlaşmaya varmak konularını öne çıkarıyor. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, hayata tutunmanızı ve size gerçekten ihtiyacı olan kişilere yönelmenizi sağlayıcıdır. Umutlarınızın bir çiçek gibi açmasını sağlayan böyle bir enerji sayesinde huzur bulmak kolaydır. Sağlam taşa oynarsınız. Panik olmadan, kendinizden emin bir şekilde yol alabilirsiniz. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Tedbirli olmakta yarar var. Hangi konuda kendimizi güvende hissetmek istiyorsak onu daha fazla önemseriz. Sezgiler bir hayli güçlüdür. Aileyle olan irtibat yüksektir. Geçmişimiz, köklerimiz, değer verdiğimiz her şeyi önemseriz. Saat 20:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu sayede, kendinize güveniniz tamdır. Zorunlu olduğunuz işlerinizi bu enerji etkinliğinde kolaylıkla bitirirsiniz. Kişisel bakımınız bugün ve cumartesi günü gayet uygun olacaktır. Farklı bir şeyler deneyebilirsiniz. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın seyahatlerde, eşyalarına sahip çıkman gerekiyor. Bugün seni etkileyecek biriyle karşılaşabilirsin.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlatmak istediklerinizi karşı tarafa net bir şekilde ifade etmelisiniz. İletişimsel anlamda bazı problemlerin üstesinden gelmeniz burada atlatmanız gereken krizleri nasıl yorumladığınıza bağlıdır. Farklı bir sonuç almak istiyorsanız farklı bir şey yapın. Aynı şeyleri yaparak yine aynı sonuçları elde edersiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konularda pozitif ve sizi daha olumlu kılan fırsatlar bulabilirsiniz. Aşkta da daha olumlu bir hava söz konusu.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünyada eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir ve güvendiğiniz güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu yaşamı sağlıkla keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin. Bugün hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışmalısınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bugün alacağınız haberler keyfinizi arttıracak. Başarılı anlaşmalar yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde olup bitenlere odaklandığınız bir dönemdesiniz. Maddi konularda fikir alabilirsiniz. Çevrenizdekileri tekrar değerlendireceksiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, romantizm, sanat, yaratıcılık, estetik ve zevkler bu hafta sonunun gündemini oluşturur.Deniz kenarında keyifli bir brunchın ardından günü sosyal etkinliklere katılarak tamamlayabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınız önem kazanmaya başlayacaklardır. Tüm enerjinizi ve vaktinizi, bunları yerine getirmek için harcayabilirsiniz. Bazı durumlarda, inisiyatifi elinize alıp belli bir gruba liderlik etmek zorunluluğu da doğabilir.

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 32' 15" R
Ay
Yay
15° 56' 35"
Merkür
Koç
16° 06' 43"
Venüs
Koç
27° 20' 15"
Mars
Balık
27° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 55"
Satürn
Balık
16° 18' 32"
Uranüs
Boğa
22° 10' 41"
Neptün
Balık
28° 48' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 24"
Lilith
Başak
23° 00' 29"
True Node
Koç
15° 29' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>