Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir. Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün, yeni haftanın ilk önemli görünümüdür. Çalışma hayatınız veya sizin için önemli her konuda gücünüzü yeniden toparlamak ve sahip olduğunuz değerleri korumak adına hırslı davrandığınızın göstergesidir. Ancak dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, inatçı davranmamak ve gerekirse esnek düşünerek çıkarlarınızı gözetmek olmalıdır. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, yaşamınızı sınırlayan ve verimli bir şekilde çalışmanıza engel olan her mevzuda güçlü ve oldukça etkili bir şekilde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Ayrıcaortaklığınız başta olmak üzere, çalışma hayatınızla ilgili meseleler üzerine ciddiyetle eğilebilirsiniz. Aynı ortamda yer aldığınız kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirmeniz, birlik-beraberlik olgusu içinde hareket etmeye çalışmanız yararlıdır. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sağlıklı bir yaşamın, kendine güvenmenin, inandığınız bir yolda ilerlemenin önemini vurguluyor. Bedeninize, zihninize önem veriniz. Yaratıcı yönlerinizi keşfedeceğiniz işlere yöneliniz. Bu size başarı ve mutluluk getirecektir. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Aile içerisinde maddi konular ve sorumluluklar gündemde olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda geçmişten beri süregelen sorunların çözülmemesi konusunda bazı sorunlar yaşayabilir yine bazı kişilerle bu noktada fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Özellikleyaşamında değişken koşullara karşı daha hazırlıklı olmalısınız.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindeki hareketli saatler çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratabilir. Çatışmalara girmemeye özen gösterin. Çalışma hayatınızda kendinize güveninizin yüksek olacağı bir gündesiniz. Yapıcı enerjiler sayesinde sorumlu olduğunuz konuların üstesinden çok rahat gelebileceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegensel enerjiler bugün maddi manevi sorunlarınızın aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız gün boyunca size rehberlik etmek için son derece güçlü yansımalarla donatacak sizleri. Aşk vehayatınız da bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor şimdi alışkanlıklarınızı değiştirmeli güzellikler için güzelliklere yönelmeniz gerektiğinin farkına varabilmelisiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evcil hayvanlarınız varsa bugün onlarla ilgilenebilirsiniz. Yardımcılarınızdan ve size destek olan kişilerden yana şanslı olabilirsiniz, zira onların da yardımıyla hayatınızı oldukça kolaylaştırabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, çevrendekilerden etkilenmemek için kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Yoğun çalışma temposuyla dikkatini toplamakta zorluk çekebilirsin. Öğleden sonra alacağın haber yahut sosyal medyada göreceğin bir paylaşımla, sezgilerinde yanılmadığını anlayacaksın. Aile içerisinde maddi konular ve sorumluluklar gündemde olabilir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı davranman, önemli olacak. Evli bir Balık burcuysan, ummadığın kişinin yardımı şaşırmana neden olacak.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dahil olduğunuz herhangi bir ortamda, belli bir amaç için biraraya gelmiş kişilerin başına geçmeniz gerekebilir. Dış çevredeki şartlara göre inisiyatifi geçici bir süreliğine de olsa elinize alıp aktif bir rol üstlenmeniz de bir diğer ihtimaldir.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 27' 48" R
Ay
Yay
14° 57' 38"
Merkür
Koç
16° 06' 04"
Venüs
Koç
27° 14' 37"
Mars
Balık
27° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 52"
Satürn
Balık
16° 18' 07"
Uranüs
Boğa
22° 10' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 09"
Lilith
Başak
22° 59' 58"
True Node
Koç
15° 29' 34"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>