Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 05:16-18:32 arasındaki etkili olacak Ay-Boşluk ilerleyişiyle yeni haftamız başlayacak. Ailevi ve  mesleki konularda dikkatli olunması gerektiğini söylemek isterim. Bu etki altında,  belli bir konu üzerinde net bir görüşe sahip olmanız zor olduğu gibi, kimi zaman huzursuz, haddinden fazla abartılı davranmanız da mümkündür. Siz kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünürken, başkaları bunun tam tersini iddia edebilirler. Sakin olmakta, rutin işlerinizi yerine getirmekte yarar var. Saat 18:32 Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde, çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz. Büyük Öğretmenimiz ATATÜRK olmak üzereKıymetli ÖğretmenlerimizinSadece bir günlerini değil,365 günlerini kutluyoruz...Ellerinden öpüyoruz,,Emeğiniz çoktur üzerimizdeHakkınızı helal ediniz bizlere......Saygılarımızla,

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleki hırslarınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz. İş ilişkilerinizde son derece aktif bir yapınız olmasına rağmen, her an fikir değiştirmeniz yüzünden, sürekli sorunlar yaşıyorsunuz. Sevimli ve çekici tavırlarınızla, çevrenizi olumlu etkilediğiniz için, hatalarınız çabuk unutuluyor.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz grup, topluluk, sektör veya kurumlarda ön plana çıkacağınız, sorumluluklarınızın artacağı ve herkesin sizden beklenti içine girebileceği on günlük süreçtesiniz. Gözler üzerinizde olabilir. Görevlerinizin, üstünüze düşen sorumluluğun ve yeni şeyler öğrenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Sizden daha olgun ya da tecrübeli kişilerden alacağınız destekle ait olduğunuz gruplarda lider rolüne soyunabilirsiniz. Ancak, zorluklar ve engeller çok açık olduğu için tam olarak ne yapmanız gerektiğini anlamadan yola çıkmamalısınız! Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anneye dair konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Annenizle olan iletişiminiz artabilir. Keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda sorumluluklar ve başarı teması öncelik kazanıyor. Yeni planlar ve projeler gündeme gelebilir. Kariyerinizi sağlamlaştırmanızı sağlayacak yeni görevler üstlenebilirsiniz.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayrılık düşünüyorsanız bunu eşinize uygun bir dille anlatmalısınız. Üçüncü bir kişi için böyle bir karar alacaksanız vazgeçmeniz daha hayırlı.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 51' 42" R
Ay
Yay
20° 14' 48"
Merkür
Koç
16° 09' 55"
Venüs
Koç
27° 44' 54"
Mars
Balık
27° 41' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 34"
Satürn
Balık
16° 20' 21"
Uranüs
Boğa
22° 11' 49"
Neptün
Balık
28° 49' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 33"
Lilith
Başak
23° 02' 42"
True Node
Koç
15° 28' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>