Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Gecikmeyin. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Vermek zorunda olduğunuz kararlarda yeniden düşünebileceğiniz zamanı yaratmaya çalışın. İş yaşamınız ve çok çeşitli sosyallikleriniz arasında önemli bazı tercihler gerektirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödemede kolaylıklarınız var. Özel dostluklarınız var. Çok önemsiyor, birçok değerinizin önüne koyuyorsunuz. Son günlerdeki düşünceli durgunluğunuzun bu ilişkilerle bir bağı var gibi. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödemede kolaylıklarınız var.

24 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla Pazar gününe uyanıyoruz. Bu enerji, bazı olumsuz durumlara rağmen, kendimize güvenmenin, inanmanın ne kadar önemli olacağını hatırlatıyor. Bizi ışıklandırıyor ve yüreğimizi ısıtıyor. Saat 13:49-25 Mayıs saat 11:51 arasında uzun süreli Ay-Boşluk etkisi altında, üzerimizde baskı kurmalarına tabii ki izin vermeyeceğiz. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir.  Kimse bizi övmese de, takdir etmese de, biz kendime güvenelim. Özellikle hafta arası yoğun çalışıp fırsat bulamayanlar, kişisel bakımınız için Ay-boşluk etkisi gayet olumludur. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz.Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

24 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, önemli kararlar devreye girebilir, yoğun gelişmeler yaşanabilir veya siz çok yoğunlaşabilirsiniz. Ancak, bu esnada başkalarının yüklerini yüklenme veya başkalarının sorumlulukları nedeniyle zor durumda kalma riskiniz olabilir. Bırakın herkes kendi işine baksın. Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün günlük işlerinizi gözden geçirmeniz açısından yenilikler yapabilirsiniz. Aşk hayatında biraz daha gerçekçi olmalısınız.

24 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Fiziksel olarak da ışıltınız herkesi etkiliyor. Partnerinizin gözüne ayrı bir çekici görüneceksiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca işlerinize ve yeteneklerinize yönelerek, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, kendinize yeni eşyalar satın alabilir, finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilere bencil ve öfkeli davranmadan, sevginizi ve ilginizi daha yoğun olarak göstermeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işleriniz, günlük koşturmalarınız çabuk tamamlanınca rahata ereceksiniz. Aile hayatınızzda zorlandığınız bazı noktaları ve konuları dile getirmek, bunlar hakkında konuşmak için uygun ortamlar içinde olabilirsiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli birkaç gün sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişimlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

24 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 32' 34" R
Ay
Boğa
10° 38' 60" R
Merkür
Koç
21° 28' 46"
Venüs
Boğa
10° 02' 30"
Mars
Koç
05° 22' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 39"
Satürn
Balık
17° 11' 32"
Uranüs
Boğa
22° 46' 11"
Neptün
Balık
29° 07' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 55"
Lilith
Başak
24° 09' 06"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>