Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi resmiyete dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir.

Bugünlerde sona erecek dönemsel bazı sıkıntılarınız var. İlişkilerde aradığınız huzur, sizin de bir, iki ilişkinize karşı daha esnek tavırlar içine girebilmenize bağlı.

Para konularında ayrıntı deyip, yeterince önemsemediğiniz konuları bugünlerde ciddiye almanız gerekebilir. Ekonominizi daha sağlam temellere oturtma niyetinizde biraz iyimserce beklentiler içindesiniz.

Üçüncü kişilere de rahatsızlık veren fazlaca uzattığınız bir kırgınlık, hızla kalıcılığa doğru gidiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kendinizi çok ilginç ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Bu ilişkiler ağında kendinize yönelik kazanımlar da gelebilir. Komşuluk türü yakınlaşmalarda üzerinde derin etkiler bırakacağınız birileri var. Bu etkide sempatikliğiniz ön planda. Yakın bir zamanda alacağınız mutlu haber, şehir dışı yolculuklar yaptırabilir.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Yengeç burcu geçişiyle Cuma gününe adım atıyoruz. Saat 00:22 itibariyle etkili  Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgileriniz ışığınız, olumlu düşünceleriniz rehberinizdir. Sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu görünüm rahatlatıcı ve sakinleştiricidir.Saat 12:21 Ay-Pluto karşıtlığı,  bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla  aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü, hayatın güzellikleri ve  konfor olgularını, aşkın huzur verici rahatlığını, çevremizdeki insanların  güven uyandıran davranışlarını başımız tacı yapıyor. Maddi ve manevi anlamda güçlenmek, kazanmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyoruz. Amacımız, hedefimiz bu doğrultuda ve bunlara kavuşmak amaçlı girişimlere açığız. Saat 16:02 Ay-Uranüs görünümü, kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme, idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret etmektedir. Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde fikirleriniz düzensiz ve değişken olacağından önemli konular üzerinde kesin bir karar vermemek, beklemeye almak yararlıdır.Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir. Ancak, bu açıklamaların iyi ve kötü tarafları veya sonuçları olabileceği için konusunda uzman kişilerle veya sizi sakinleştirebilecek birileriyle görüşmeden açıklama yapmamanızda fayda var derim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eviniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kişisel bakımınıza yönelebilir, seyahatler, eğitimler, yakın çevre ilişkilerinden fayda görebilir ve iletişim konusunda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ve buluşmaların sizin lehinize geçeceği bugünün akşamında duygusal, romantik ve sevgi dolu duygularla hareket edeceksiniz. Geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuzu görevleriniz ve sorumluluklarınız üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; görevlerinizle ilgilenirken benimseyeceğiniz yeni yaklaşımlar, insanların size uyum sağlamasını zorlaştırabilir.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 37" R
Ay
Koç
24° 46' 43" R
Merkür
Koç
20° 35' 29"
Venüs
Boğa
08° 42' 27"
Mars
Koç
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 22"
Satürn
Balık
17° 06' 19"
Uranüs
Boğa
22° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 05' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 23"
Lilith
Başak
24° 01' 54"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>