Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle herkesi imrendiren bir ilişki sürdürüyorsunuz. Bu ilişkide, etrafınızın ilişkiye saygın ve sevecen bakışlarının da payı görülüyor. Ufak tefek takışmalar ilişkinize daha çok renk katıyor gibi.

İş hayatınızda küçük bir yolculuğunuz var. Bugünlerde ön hazırlığına girişebilirsiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

Birkaç gün içinde uzun vadeli bazı para tartışmaları içine girebilirsiniz. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bugün parasal kayıplara uğrayabilirsiniz. Size yönelecek önerilere dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz. Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:06-15:33 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarına rehberlik edebilirsiniz. Birilerini mutlu etmek, onlara destek olmak, empatide bulunmak için olumludur.  İnancınızı yükselten, içe yöneldiğinizde kendinizi keşfetmenizi sağlayan boşluk etkisi dünyanın gamını, tasasını, derdini, karmaşasını bir yana koyarak kendinize sahip çıkmanın önemini size hatırlatır. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, parasal konularda bir hayli atak davranırsınız. Bir işi veya bir durumu maddi kazanç anlamında ele alarak düşünürsünüz. Eğer bu anlamda doyurmuyorsa, olur yanıtı vermezsiniz. Dürtüsel olarak aşırı bir harcama eğiliminde olabilirsiniz veya paranız yoksa fazlasıyla gergin davranabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde lafınızı sözünüzü esirgemezsiniz. Çünkü size göre, dürüst olmayan yaklaşımlar her zaman can sıkıcıdır. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, her şeyi düzene kavuşturmak, mali açıdan şu andaki mevcut sorunları aşabilmek amaçlı arzunuzun işaretçisi. Kolay değil tabii ki. Bazı konularda bir sıkışıklık söz konusu. Bunları ancak kendinize güvenerek kolayca aşabilirsiniz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kararlar alırken sezgilerinize olduğu kadar, gerçeklere bağlı kalmanızda fayda var. Bazı olaylar kafanıza yatmıyorsa veya mantıklı görünmüyorsa daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir. Enerjinizi ve yaratıcılığınızı daha iyi kullanabileceğiniz yollar bulmanız gerekiyor. Sosyal aktiviteler veya içinde bulunduğunuz toplulukları ilgilendiren olaylar ilginç teklifleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında önceliklerinizi daha iyi belirlemeye bakın. Öğleden sonra alışverişler söz konusu olabilir ancak harcamalarınızı dengede tutmaya bakın.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyüklerinizi saymayı, küçüklerinizi sevmeyi çok iyi biliyorsunuz. Şirin görüntünüz gönül ilişkinizde ki olumsuzlukları aşmanızı sağlıyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde öğrenmeniz ve gelişmeniz için gerekli her şeyi kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz. Aklınız ve duygularınız birbirine doğru orantıda çalışarak size yol gösteriyor. Artık yaşanan her olayı başkasının penceresinden de görmeye çalışıyorsunuz. Bağımsızlık duygunuz gelişiyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sakin ama keyifli bir gün sizi bekliyor. Öğleden sonra maddi konular ve sahip olduklarınız ön plana geçmeye başlayacak. İş hayatınızdaki sıkıntıları aklınıza getirmek istemeseniz bile, maddi olarak kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.

23 TEMMUZ 2016 BALIK BURCU YORUMU

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin ve tam tabiriyle üçüncü gözünüzün açık olabileceği bir pazar günü deneyimleyeceksiniz. Aşk dolu bir ilişki yaşayabilmenin ve hissedebilmenin ayrıcalığına sahipsiniz.Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatsal yönünüzün tatmin göreceği ve yaratıcılığın artabileceği mümkündür. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Akşama doğru enerjinizin yükselmesi mümkündür.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>