Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı geliştirmek ya da engellemek sizin elinizde. İnsanın aşk karşısında bu kadar çaresiz olamayacağına inananlardansınız. Elinizi çenenize dayayıp koşullarınızı tekrar, tekrar değerlendirmeniz gerekiyor.

Önemli görüşmelerde önemli çıkışlarınız olacak. Bu bir birikimin sonucu. Kısmen de olsa onaylanacaksınız. Size ait olmayan işlerdeki dengesizliklere müdahaleniz, belli sonuçlar getirebilir.

Daha ayrıntılı ele alacağınız önemli konularda maddi kazanımlarınız olabilir. Bu konularda atak, girişimci görünme çabalarınız pek samimi değil gibi. Bunu kanıtlamaya yönelik cesaret, size zarar getirebilir.

Sizi zorlayan sınırları dondurma gayretleriniz, bu sıralar kapalı durduğunuz desteklere ihtiyaç duyuyor. Bu yardımı yadsımanız halinde, daha büyük bir sıkışma hissi içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yeni haftamızın ilk gününe bu şekilde adım atarken, rutinprogramımızı veya günlük aktivitede her zaman yerine getirdiğimiz işlerimize ağırlık verebiliriz. Ancak pek kimseden övgü gelmeyebilir. Çevrenizdeki  insanlara ılımlı şekilde yaklaşılmalıdır. Saat 11:51 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, partneriniz,ortağınız veya diğer kişilerle olan iletişiminize önem vermeniz gerektiğini işaret ediyor. Bağlanmak, huzur bulmak, mutluluğu yakalamak, anlaşılmak istersiniz. Bu hassasiyetiniz nedeniyle en ufak bir problemi dahi, gözünüzde büyütebilirsiniz. Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu görünümünde,  çalışmak, kazanmak, hayatınızı sürdürmek, paranızı dilediğiniz gibi harcamak, farklı ve sıra dışı yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz.  Artık geçmişi hatırlatan, gereksiz yere zaman alan, yoran ve zorlayan ilişkiler yerine hayatınızı kendi ellerinizle şekillendirmek niyetindesiniz. Bu hevesli haliniz acil kararlar vermenize, harcamalarda bulunmanıza yol açmadan önce duruma bir bakalım. Saat 20:18 Başak burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında, sizin isteğiniz  kendinizi güçlü hissetmek ve yaşamınız adına bir temel kurmaktır. İlişki ve yarınlarınız garanti altına alma yönünde hassasiyet içindesiniz. Son bir hafta önceye bir bakmak lazım. O günden bu yana ne gibi gelişmeler oldu.  Ayrıca mali konular üzerinde de durmak gerekiyor. Ancak hepsinden önemlisiortaklıkları ve özel beraberlik anlamında kafanız bir hayli karışık. Bir yandan sizi aktif olmaya, duygularınızı ifade etmeye yönelten arzular, diğer taraftan vereceğiniz bir kararın sonucunu bilememek bir hayli yoruyordur. Ben bugün şöyle gerekçi  bir şekilde düşünmenizi, aceleci, sabırsız davranmamanızı tavsiye ediyorum. Duygularımızı ölçüp tartmak gerekiyor. Eğer hem karşımızdaki kişiden hem de kendimizden emin değilsek, adım atmayalım. Güven unsurunu mutlaka gözetelim. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olmaktadır BugünMerkürilişki konularında size zorluk veriyor.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan,veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir. Bu durumda, bazı detayları gözden geçirmeniz, doğru biryapıp yapmadığınızı tekrar düşünmeniz veya bazı gerçeklerin doğruluğunu incelemeye almanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Gün içinde karşınıza çıkan düşmanlıklar keyfinizi kaçırmasın. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarla uğraşacağınız zamanlar var. İşlerinizde teknik sorunlarla ilgilenebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev veyadeğişikliği gibi konularda beklentisi olan Balıklar bu konuda yakınlarınızla beraber kararlar alın. Zarardan kaçınmanız için bu şart!

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceye veya aşk hayatınıza dayalı harcamalarınızda sorunlar oluşabilir. Sevdiğiniz insanla anlaşmanız kolay olmayacak. Borsada yatırım yapanlar hafta boyunca dikkatli adımlar atmalı.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli birkaç gün sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişimlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 35" R
Ay
Boğa
17° 24' 50" R
Merkür
Koç
21° 52' 52"
Venüs
Boğa
10° 36' 53"
Mars
Koç
05° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 13"
Satürn
Balık
17° 13' 46"
Uranüs
Boğa
22° 47' 48"
Neptün
Balık
29° 07' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 26"
Lilith
Başak
24° 12' 12"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>