Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı beklemek, biraz zaman kaybı gibi görünüyor. Onun da aynı çözümsüzlük içinde olabileceğini düşünmelisiniz. Bugün yeniden karşılaşma fırsatları doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

İş ortamınızda en son gözden çıkarılacaklar arasında duruyorsunuz. Bazı söylentiler sizi germemeli,koşullarınızın oluşturduğu endişelerin dışındasınız. Ama gelecek günlerde bir miktar daha yükünüz artabilir.

Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Belirtiler bugünlerde kendini gösterebilir. Bir şeyleri yoluna koyacağınız yolunda gelişmeler söz konusu.

Yeni bir tanışmadan pek hoşnut değilsiniz, ama zaman sizi yanıltabilir. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Merakla beklediğiniz bazı haberlerin, dolaylı yolla size ulaşması söz konusu. Bu anlamda sevinçleriniz olabilir.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:46 Ay-Satürn görünümü, kazanç sağlayan işlere yönelerek, sabırlı bir şekilde yol almanız halinde, hemhayatınız hem de finansal konularda başarılı olabilirsiniz. Burada önemli olan, ne yaptığınızı bilmek, zorlukları bir atlama taşı gibi görmekten geçiyor. Geçmişteki tecrübeleri unutmayalım tabii ki. Elimize geçeni veya karşımıza çıkan bir fırsatı bilinçli şekilde değerlendirelim. Saat 18:30 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi alanda gücünüzü kanıtlama arzunuzu işaret ediyor. Ancak gerektiğinde insanlarla ılımlı diyalog ve ilişkide bulununuz. Bu davranış biçimi size destek olmalarını sağlar. Böylece gerekli adımı daha kolay atabilirsiniz. Tam tersine sert tavırlar, illa ben haklıyım tarzı yaklaşımlar hoş olmayabilir.Saat 19:49 Ay-Venüs olumlu görünümünde,  içinizdeki sesin sizi  iteklediğini,  hadi başarabilirsin,  denemelisin,  kaybetmekten korkma dediğini duyar gibi olursunuz.  Bir şekilde önünüze  maddiyatla ilgili konular gelir. Kafanızın içinde hesaplamalar yapabilir, artıları eksileriyle durumu gözden geçirirsiniz. Bu gayet yararlı olur.Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı güzel  bir hafta geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz.. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın.. Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kararlar alırken sezgilerinize olduğu kadar, gerçeklere bağlı kalmanızda fayda var. Bazı olaylar kafanıza yatmıyorsa veya mantıklı görünmüyorsa daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir. Enerjinizi ve yaratıcılığınızı daha iyi kullanabileceğiniz yollar bulmanız gerekiyor. Sosyal aktiviteler veya içinde bulunduğunuz toplulukları ilgilendiren olaylar ilginç teklifleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki tatmin edici gelişmelerin esiri olabilir gün boyunca sadece bunları düşünebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya parasal işlerinizle başlıyorsunuz. İş hayatınızdaki oluşumların karşılığını alabileceğiniz bir hafta olacak. Maddi konularda sorumluluklarınızı halletmek önem kazanacak.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz.Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal açıdan sıra dışı yatırım metotlarına yönelebilirsiniz. Bu konuda beklenmedik başlangıçlara hazır bir halde bulunuyorsunuz. Kadın çalışanlarınızla uyum içinde çalışma güdüsüne sahipsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>