Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size doğru yönelen birini kabullenip ilişki yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor. Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız.

İş ilişkilerinizde, ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken şeyler olduğunu düşündüğünüz sorunlarınız var. Bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların gevşekliğinden kaynaklandığına inanıyorsunuz.

Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz. Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen, para elinizden uçup gidiyor.

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Çok yoğun tempolu çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde klasik, herkesi memnun eden bir tatmin var. Ama bu ilişkilere biraz kuraldışı baktığınız için siz aynı tatmini paylaşamıyorsunuz. Bugünkü keyifsizliğiniz,başında çalışıyor olmanızdan. Oysa güzel bir hafta sonu planınız vardı. Yeni tanıştırıldığınız biri ile ilgili geleceğinize yönelik düşünceleriniz var. Çok ortak yanlarınız olduğunu düşünüyorsunuz.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:34 Ay-Mars görünüm etkisinde, duygularınızı bilinçli bir şekilde yönlendirmeyi, hedefinizden asla uzaklaşmadan hareket etmeyi, kendinize olan öz saygınızı ön planda tutmayı unutmayınız. Eğer gerçekten canınızı sıkan bir durum varsa ve mutlaka konuşulması gerekiyorsa, bunu mümkünse ertelemeniz veya tartışmaya neden olacak sözler sarf etmek yerine kendinizden emin bir şekilde konuşmayı tercih ediniz. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı duymalarını sağlıyor. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal kimliğinizi birleştirme çabası içindesiniz. Yolunuzda yenilgiler, belirsizlikler olsa dahi kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyiniz. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel anlamda esnek davranarak, farklı fikirlere açık olarak uyum içerisinde hareket edebilirsin. Sosyal olduğun bir gün.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Basit ve gereksiz konulara olağan dışı çözümler sunmayın.Geçmişe ait bir ilişkiniz sürpriz bir şekilde tekrar sizinle iletişim kurabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı konuları yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. İş hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişkilerinize önem vereceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle aranızdaki uyumu güçlendirmenin yanında, birlikte geçirdiğiniz vakti daha renkli kılacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda arkadaşlarınıza ve yakın çevrenize karşı kişiliğinizin etkileyici yönleri devrede olabilir. Onları etkileme gücünüzü fazlasıyla hissedecek ve kullanacaksınız. Zihninizi maddi konularla doldurmayın. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarmaya çalışın.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati sizin gruplar arasında aranılan beğenilen kişi olmanızı sağlar. Bu fırsattan yararlanın.Arkadaşlık alanınızda düzen değişikliği olabilir. Menfaati için yanınızda duranları uzaklaştırmanızı öneririz. Sonra elinizi verip, kolunuzu kaptırmayın. Menfaatinizi siz de düşünmelisiniz. Hiçbir ilişki tek taraflı olmamalıdır.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 31" R
Ay
İkizler
23° 51' 23" R
Merkür
Koç
24° 19' 13"
Venüs
Boğa
13° 47' 43"
Mars
Koç
07° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 43"
Satürn
Balık
17° 25' 48"
Uranüs
Boğa
22° 56' 48"
Neptün
Balık
29° 12' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 45"
Lilith
Başak
24° 29' 24"
True Node
Koç
15° 08' 43"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>