Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızla sevgilinizin arasındaki negatif elektriklenme, sizi iki arada bir derede bırakıyor. Bu ilişkiye, herhangi iki insanın ilişkisi gibi bakamasanız da daha az etkilenmeyi becerebilirsiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye endeksli.

Hoşlanmadığınız birinin, bir yakınınızla onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu, insanların bazı şeyleri hak etmediği inanışına götürmemeli sizi.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür, kendinize yeni hedefler belirlemenizde yardımcıdır. İş hayatınızla ilgili konular üzerinde gayet ciddi bir şekilde durabilirsiniz. Size destek veren, yanınızda olan dostlarınızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Üretmek, kazanmak, verimli hale getirmek, başarılı olmak, kazanmak, çoğaltmak, disiplinli çalışmak adına kendinize söz verebilirsiniz. Hayata geçirilmesi mümkün olan, gerçekçi bir şekilde üzerinde düşündüğünüz projelerinizi insanlara sunabilir, yeni attığınız adımların kökleşmesi için mücadele edebilirsiniz. Burcunuzla uyumlu görünüm yapacak Merkür, size disiplinli düşünme, amaç belirleme, hırsla çalışma azmi kazandırıcıdır. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Herhangi bir konuda net olarak konuşmak kolay değil. Sabırlı olacağız. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, kendinizi engellemeden doğruve toplumsal ilişkilere yönelmenizde yardımcıdır. Tabii ki disiplinli çalışmanız, temkinli hareket etmeniz gereken durumlar da olacak. Ancak şunu biliniz ki, yeteneklerinizi değerlendirmek istediğinizde bu görünüm size yardımcıdır. Kariyer hedefinize uygun kişilerle bağlantı kurunuz. Onlar sizin farklı çalışmalarınıza, projelerinize önem vereceklerdir. Kendinizi kapatmayın. Bilakis tecrübelerinizden yararlanınız. Saat 22:44 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Birileriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır. Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir. Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız. İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin. Amaç ve hedefleriniz var. Durmanız gerekmiyor.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecekle ilgili düşüncelerinize biraz pozitiflik katmaya bakın. Arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olabilirler.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... İşyerinde fanatik düşüncelerinizi savunmanız pek doğru değil. Daha ılımlı konulara yönelmelisiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız planlı ve net organizasyonlar devreye girebilir. Onlarla paylaşımlarınızı ve iletişiminizi artıracaksınız. Arkadaşlarınıza yardım etmek ya da onlardan yardım almak isteyebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı teknikleri, Uzak Doğu metotları veya alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin özgürlükçü fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır.Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Bu olumlu enerjilerin aksine güvene dayalı başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız. Ebeveyniniz veya aileniz sizi biriyle tanıştırabilir. Ancak bu kişinin sizin doğru partneriniz olup olmadığı konusunda çekinceler yaşamanız olasıdır.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 04" R
Ay
Boğa
13° 47' 05" R
Merkür
Koç
21° 39' 50"
Venüs
Boğa
10° 18' 25"
Mars
Koç
05° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 41"
Satürn
Balık
17° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 46' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 37"
Lilith
Başak
24° 10' 32"
True Node
Koç
15° 21' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>