Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor.

Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız. İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz.

Kafanızda birtakım belirsizlikleri netleştirmeniz gerekiyor. Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:20 Ay-Chiron görünümü, Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisidir. Hayatın bir seyri alem olduğunu, bu seyrin aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken,  biraz hüzünlendirebilir sizi. Saat 00:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 19:10 Güneş-Pluto olumlu görünüm etkisi altında,  ilişkimizle ilgili konuların, hedeflerimizin, toplumsal yaşamımızın önemli olduğunu bilelim. Bu görünüm, sözleşme,ortaklığı, evlilik, ilişki, işbirliği yaptığımız kişilerle alakalı konuların düzgün yürüyüp-yürümediğini tespit etmemiz anlamında kıymetlidir. Eğer yolunda gitmeyen durumlar varsa bunları düzenlemek, işler hale getirmek için şöyle bir analizde bulunmak yararlı olur. Saat 21:06-4 Eylül saat 01:15 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailevi ve  mesleki konularda dikkatli olunması gerektiğini söylemek isterim. Bu etki altında,  belli bir konu üzerinde net bir görüşe sahip olmanız zor olduğu gibi, kimi zaman huzursuz, haddinden fazla abartılı davranmanız da mümkündür. Siz kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünürken, başkaları bunun tam tersini iddia edebilirler. Sakin olmakta, rutin işlerinizi yerine getirmekte yarar var. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,  

3 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey sizin lehinize dönecek ve karlı çıkan yine siz olacaksınız.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte ilerlemenin tek yolu iki tarafın da istekli olmasına bağlı. Ortaklarınız, meslektaşlarınız,birliği içinde olduğunuz kişi veya kurumlar ya da sevdiğiniz kişiler bazı konuları tekrar planlamak, düzenlemek ya da üzerinden geçmek konusunda istekli olabilirler, ama siz, biraz kararsız olabilir misiniz? Ne dersiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut ilişki içinde olduğumuz kişi veya çevrelerin ne yaptığımızı, niye yaptığımızı, ne yapacağımızı, nereye gittiğimizi ya da ne zaman geleceğimizi v.b bilmek isteyeceği ve bunun için bizi zorlayacağı gündeyiz. Genel olarak bu tür konularda konuşmayı sevmesek de, bu sefer çevremizdeki kişiler bizi konuşturma konusunda ısrarcı olabilirler. Genel anlamda kendimizi ifade edebileceğimiz, özellikle akşam saatlerinden itibaren alışveriş, sevgi temalı ilişkiler, evi güzelleştirmek, dekorasyon yapmak v.b türünde başlıklar günü keyiflendirebilir.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedefleriniz ve sorumluluklarınız konuları zihninizi çokça meşgul edebilir. Özellikle hedeflerinizle ilgili çıtayı sürekli yükseltme eğiliminde olabilirsiniz. Bu yüzdenve kariyerinizle ilgili kendinizi gereksiz yere strese sokabilirsiniz. Daha mantıklı ve rahat olmaya çalışın. Anneye dair konularda ek sorumluluklar almanız gerekebilir.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YÜKSELİŞE geçen özgüveniniz sizi cesaretlendireceği gibi hatalar yapmanıza da neden olabilir. Hayatınızla ilgili karar almanın zamanı değil.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

3 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>