Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız yalnızlığın sıkıntısı, bu gecenin vereceği sıkıntının yanında küçük kalabilir. Bu günün gecesini biraz zor geçireceksiniz. Eski bir yaranın sargısını açıp açmamanın kararını vereceksiniz.

İş yaşamınızda ki günlük sürtüşmeleri, çekişmeleri, küçük rekabetleri belli ki gözleriniz görmeyecek, haftaya o kadar yorgun gireceksiniz. Haftanın ilk gününün temposuna ayak uydurmakta güçlük çekeceksiniz. .

Yeterince yardımcı olduğunuz bir yakınınıza karşı, nedense hala eziklik duyuyorsunuz. Ciddi bir para sıkıntınız yok. Gözünüzde fazla büyüttüğünüz senetler sorun çıkmadan ödenecek.

Yeni tanıştığınız ve sempatik bulduğunuz biri, bir yakınınızın kötü bir şekilde dedikodusunu yapıyor. İlgilenmenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın çok özel bir telefonunuz olacak. O telefondaki uzun konuşma, konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak önümüzdeki günlerde sizi şekillendirecek. Bugünü uykunuzu alamamış gibi dalgın geçiriyorsunuz. Çünkü kafanız meşgul. Ayaküstü geçici bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bazı konularda, ki bunlar az değil, fazla kırılgan davrandığınızı kabul ediyor, ama yine de kırılıyorsunuz

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Kazancımızla ilgili konuları gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, artı ve eksi anlamında analizde bulunma vaktidir. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, birteklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlamiçin, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz. Saat 07:40 Ay-Kova burcu seyri başladığında, değişim, yenilenme, özgür olma, sosyal ilişkilerinize önem verme ihtiyacınız yoğunlaşır. Bunların tümünü arzu etmeniz hakkınızdır. Zaten bu etki altında üzerinizde hiçbir şeyin baskı kurmasına izin vermezsiniz. Saat 08:22 Ay-Merkür görünümü altında, bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, bazılarımız daha önceden planladıkları şekilde akşamı geçirebilirler. Kimimiz belki hiçbir program yapmayıp evde dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Eğer sorunlarınız varsa, bu görünüm, her şey güzel olacaktır diye düşünmenizde yardımcıdır. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin seni yanıltmadığı bir gün. Etrafındakilerle yapacağın konuşmalar, beklentilerine yenilerini ekleyebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahminizden farklı gelişen harcamalar söz konusu olabilir.Parasal ve ekonomik kaygılar çevresel ilişkilerinizi yıpratmamalı.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan konular sizi daha meşgul edebilir. Duygusal açıdan daha hassas olabileceğiniz bir gündesiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissedecek, çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konulara yönelik sıkıntılar duysanız bile dikkatinizi işlerinize yöneltecek ve kendinizi karamsar duygulara bırakmayacaksınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı ödemeler ve harcamalar alanlarınızda fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka, miras ve banka konuları önde olacak. Gizemli konular ve hayatın anlamı gibi önemli sorular kafanızı meşgul edebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Terazi burcundaki seyahati sizi ortaklıklara taşır. Aniden gelişen birliktelikler bu dönemde yüzünüzü güldürür. Beklemediğiniz kazanç kapıları önünüze açılır. Ortaklıklardan fayda elde edersiniz. Kredi çekmek, faiz ödemek için uygun dönemlerdir. Yatırımcılarla görüşmek için hiç vakit kaybetmeyin.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 54" R
Ay
İkizler
16° 36' 01" R
Merkür
Koç
23° 47' 38"
Venüs
Boğa
13° 08' 44"
Mars
Koç
07° 18' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 23' 23"
Uranüs
Boğa
22° 54' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 04"
Lilith
Başak
24° 25' 53"
True Node
Koç
15° 11' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>