Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeterince güvenli bir ilişki yaşamadığınızı biliyorsunuz. Ama ondan bu kadar hızla uzaklaşacağınız hiç aklınıza gelmezdi. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bu tür bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz

Çok tutumlu olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan çok dertlisiniz. Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz.

Etrafınızda gezinen dar bakışla, küçük hesapçı biri var. Ona karşı kırıcı olmaktan hiç çekinmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadakatsizlik sizi çok etkileyebiliyor, sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret çok anlamlı. Bazen anlaşılmaz şekilde inatçı biri oluveriyorsunuz. Bu da bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problem olmanıza yol açıyor.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür Yay geçişinde bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabiliriz. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için biryerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. İş sorunu olanlar için yeni birgirişimi, verimli çalışabilmek adına yeteneklerinizi değerlendireceğiniz işlerde başarı, güçlü iletişim yönünde olumlu bir enerjidir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, yolumuzu belirlememiz için, ben biliyorum demek yerine, öğreniyorum, gelişiyorum, olgunlaşıyoruz demek gerekiyor. Doğru bilgiye ulaşmak, doğru bilgilendirmek zamanıdır. Dağılmadan, her bir detayın farkında ancak zaman kaybetmeden işlerimize odaklanmalıyız. Mali açıdan durumumuza bir bakmalı, daha iyi şartlarda yaşamak için neler yapmak gerekiyor, bunları tespit etmeliyiz. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Venüs, her türlü paylaşımın hakça, adaletçe bölüşülmesidir. Kimse kimsenin hakkını yememelidir. Bu ister özel isterolsun fark etmez. Balıklar bu dönemde hem kendilerini hem de başkalarını bu yönde gözden geçirecekler. Bankalarla alakalı işlerimizi lütfen iyice gözden geçirelim. Kredi kartlarımıza yüklenmeyelim. Venüs yakın çevre, iletişim,gücü, akraba, eğitim, yolculuklar evinizin yöneticisi olduğu için görüyoruz ki, borçlanma anlamında bu tarihler arasında zorlanmalar var. Sözgelimi eğitim hayatınızla ilgili bir borcun altına girme, yakın akrabalarınız kanalıyla bir borcun altına girme veya onların size borç para vermesi, bir yolculuk nedeniyle birilerine borçlanma, iletişim harcamaları, biryapmak için bankalara borçlanma gibi konularda lütfen ama lütfen dikkatli olunuz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun konumda güç kazandığın bir dönem başlıyor senin için. Özellikle müşteri odaklı bir sektörde çalışıyorsun, önceki başarılarının meyvesini yiyeceğin günler kapıda! Farklı projeler, etkinlikler, alanlar, hatta yurtdışına açılımlar bile sağlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgilinle tekrardan iletişime geçebilirsin. Ondan duyacakların bazı perde arkasında kalan konuları da aydınlatabilir. Eski konular gündemine gelecek. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, eşine fazlasıyla yüklenebilirsin. Bu durum telafi edilemez sonuçlar doğurabilir. Sakin kalmanda ve daha toparlayıcı davranmanda fayda var. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerin için randevu alabilirsin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dikkat çekmek, parlak işler ve projelerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Topluluk içinde bir sunum yapabilir ve bir fikrinizi mükemmel bir şekilde karşınızdaki insanlara anlatabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işler bugün gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla organize olmak sizi rahatlatacaktır. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Ev hayvanlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yıldızlar,arayanlar için olumlu bir konumda. Güzel haberler alacak, yeni işler bulacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yenilenenn fikirler, anlaşmalar söz konusu. İlişkilerinizde uyum ve denge yaratabilirsiniz. Başkalarının sizinle ilgili fikirlerinin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Gün boyu kararlı ve üretken olacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür sizin kariyerinizi uluslararası arenada güçlendirecek. Bu nedenle vize, pasaport, yurt dışına seyahat, yabancı kültürler ve inançlar hakkında daha çok bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Kalbinizi bir yabancıya kaptırabilirsiniz. Hukuki süreçlerle ilgili gelişmeler yaşamanız mümkündür.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 06' 08" R
Ay
Aslan
24° 42' 18" R
Merkür
Koç
29° 40' 60"
Venüs
Boğa
19° 40' 18"
Mars
Koç
11° 21' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 18"
Satürn
Balık
17° 46' 43"
Uranüs
Boğa
23° 13' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 44"
Lilith
Başak
25° 01' 10"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:56

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>