Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde bazı katı prensipleriniz var. Bunlardan vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor. Aşka bakan pencerenize daha esnek perdeler takmalısınız.

Aranılan birisiniz. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor.

Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak.

İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz, sizi gereğinden fazla ilgi çekici yapabiliyor. Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri sahtelik gibi görüyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla bu gibi konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Kova burcu seyriyle Pazar günümüz başlıyor. Sadece durumunuzu değil, tüm olasılıkları da gözden geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Çünkü işinizi şansa bırakmak istemezsiniz. Saat 23:56 Ay-Güneş arasındaki görünüm, beraberliğinizle ilgili meselelerde partnerinizin mağrur halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, bu itişmenin tutkularınızın yoğunlaşmasında etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Hatta bazen sırf nasıl davranacağını görmek için onu çileden çıkaracak şekilde hareket edebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gitmeyi çok istediğiniz halde, fırsat bulamadığınız için gitmekten vazgeçtiğiniz yakın bir arkadaşınızdan alacağınız haber sizi mutlu edecek. Bu tür küçük şeylerle bile enerjik olabiliyor ve taze bir güçle hayata sarılabiliyorsunuz. Bugün sezgilerinizin mantıkla örtüştürmeyi başarmalısınız

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca potansiyelinizi ve güçlü yönlerinizi farklı alanlarda kullanarak yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Bir süre kafanızı dinleyin ve üzerinizdeki yorgunluğu atmaya çalışın. Bu arada düzenli olarak spor yapmak da yararlı olabilir. Öğünlerinizi abartmayın.Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konulara zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda fedakarlık göstermeniz gereken koşullar da gündeme gelebilir.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alınganlığınız üzerinizde. İnsanların sözlerini yanlış anlayarak boşuna kırgınlık yaratıyorsunuz. İşinizle olan sorunlarınız da bundan kaynaklanıyor. Dikkatli olmalısınız..

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda kendinizi parasal yönden güvende hissetmeyebilirsiniz. Ya da dış ortamlarda fazla para harcamalarında bulunabilirsiniz. İş hayatınızdaki güzel gelişmelere odaklanın ve anın tadını çıkarın.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji çalışmaları yapmakla, akapunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Hayatınızdaki krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Mirasla ilgili özel şansa sahipsiniz. Miras hukuku ile bağlantılı sözleşmelere imza atabilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çıkacağınız seyahatler uzun zamandır ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 27' 19" R
Ay
Boğa
09° 19' 58" R
Merkür
Koç
21° 24' 11"
Venüs
Boğa
09° 55' 50"
Mars
Koç
05° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 22"
Satürn
Balık
17° 11' 07"
Uranüs
Boğa
22° 45' 52"
Neptün
Balık
29° 07' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 38"
Lilith
Başak
24° 08' 30"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>