Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün değişik sürprizlerle karşılaşmanız mümkün olabilir. Sevgiliniz sizi gerçekten çok seviyor ve siz bunun farkındasınız. Bugün onun farklı bir tepkisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

İş yaşamınızda bugünlerde çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi bitirmek için çalışmalarınıza sıkı bir şekilde devam ediyorsunuz. Bu çalışmalarınız amiriniz tarafından ödüllendirilecektir.

Para durumunuzda bugün olumlu gelişmelere tanık olacaksınız. Size bir yerden para ulaşması mümkün olabilir. Bu parayı özel zevkleriniz için harcamak isteyeceksiniz.

Son günlerde kendinizi çok yoruyorsunuz ve bu durum sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Kısa bir tatile çıkmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz gelişmelerle dolu bir gün sizi bekliyor. Gününüz çok inişli çıkışlı olacak. Sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir kah sevinip kah üzülebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyifsiz olmanız muhtemel, çünkü Pazartesi sendromunu üstünüzden atmanız kolay olmayacak. Öğle saatlerinde ise neşeli olacaksınız. Akşam saatlerinde duygularınızda bir yoğunlaşma olabilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz, saat 01:15 Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Çevrenize  yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak  gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz.  Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz.  Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini sağlıyor. Saat 06:04 Ay-Merkür görünümü, hem finansal konulardaki durumumuzu ele almak hem de bazı kişilerle bağlantıya geçerek, işlerimizi yoluna koymak arzumuzu işaret ediyor. Kafamızın içinde bir yandan para meseleleri diğer taraftan destek görmek ihtiyacımız yoğun. Saat 11:28 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Saat 19:56 Ay-Pluto kavuşumu çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini sağlıyor. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal kimliğinizi birleştirme çabası içindesiniz. Yolunuzda yenilgiler, belirsizlikler olsa dahi kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyiniz. Saat 21:45 Ay-Güneş olumlu görünümü, akşam saatlerinde ilişkimizle ilgili meseleleri titizlikle ele almamızı sağlıyor. Partnerimizin gelgit halleri veyaortağımızın endişeleri, bazen de eleştirileri bizi yoruyor. Ancak bir şekilde bunları aşabilecek güce sahibiz. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

4 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey sizin lehinize dönecek ve karlı çıkan yine siz olacaksınız.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir çatışmalarıyla başlayabilecek gün, akşam saatlerinde önemli işlerimizi halledebilmemiz için uygun olabilir. Gün içerisinde, bir taraftan bazı konulara derinlemesine dahil olmak, bazı olayları en son noktasına kadar ele almak ya da ortaya bazı şeyler çıkartabilmek için tüm yeteneklerinizi seferber etmek isterken, diğer taraftan hiçbirşeyle uğraşmama, boş verme veya ihmal etme isteği ağır basabilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hemve hem de uzun vadeli planlarınız açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bazı mesleki organizasyonlarda görev alabilirsiniz. Buralardaki çalışmalarınız sırasında etkili insanlarla tanışabilir, idealist ve sorumluluk sahibi yapınızla dikkatlerini çekebilirsiniz. Bu kişilere bazı projelerinizden bahsetmeniz yerinde olabilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRAZ gizliliğe ihtiyacınız var. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız.

4 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

3 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>