Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. O sizden somut adımlar kadar somut sözler de bekliyor. Bugün bu talebini bir kez daha tekrarlayabilir. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İş arkadaşlarınızla ilişkiniz kendinizi göstermenizin önündeki en büyük engel. Sizin kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak.

Kısa bir süre sonra nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Sıkıntı, bugünden sinyal veriyor ama siz tedbir almamakta kararlısınız. Bugün yapacağınız harcamalarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Çevrenizi gereğinden fazla dikkate alıyorsunuz ama bazen burnunuzun ucunu göremiyorsunuz. Her zamankinden daha fazla mantıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler sizin için iyi olmayabilir. Kendi çıkarlarınızı düşünmeye ihtiyacınız var. Bugün sizin dışınızda yaşanan bir gerginlik sizi gereğinden fazla üzebilir. Oysa konunun sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde bir müjdeli haberiniz olabilir.

1 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, gün boyu Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Güvendiğimiz insanlarla dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır. Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Artık o yılları geri getirmek mümkün olmadığı gibi yaralarınızı da tekrar deşmenin anlamı yoktur. Sorunlara çözüm bulmak ise, bu durumda güç olduğu için bu çemberden kurtulmanın yolu yine size düşmektedir. Çünkü hassasiyet içinde kim haklıydı kim haksızdı ayrımını yapmanız zor olabilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında bir sürü senaryo oluşturmaktansa arkadaşlarınla eğlenceli bir program yapabilirsin. Bu sana iyi gelecektir.

1 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızda kendi gerçeklerinizle yüzleşebilirsiniz.Çalışma ortamınız yadaarkadaşlarınız ile ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir.

1 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli ve özenli olmalı ve gereksiz risklere girmemelisiniz. Duygusal açıdan kendinizi kontrolsüz hissedebilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızdaki karmaşa sizi de şaşırtıyor. Basit konularda bile karar almakta zorlanıyorsunuz.

1 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

1 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla geçmişinizde kaldığına inandığınız konular yeniden gündeminizde yer almaya başlayabilir. Ortaklaşa yapılacak işlerde kendinizi göstermek için bu haftayı bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Yakın dostlarınızla paylaşımlarınız artacak.

1 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ederken sizin bilinç altınızı faaliyete geçirecek. Bu nedenle fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Enerji çalışmaları ve alternatif tıp yöntemlerinden yararlanabilirsiniz. Kolektife hizmet etmek, kurban temasından kurtulup, fayda prensibine yönelmek sizin için anlamlı olur.

1 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

1 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 22" R
Ay
İkizler
25° 27' 51" R
Merkür
Koç
24° 26' 24"
Venüs
Boğa
13° 56' 26"
Mars
Koç
07° 48' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 23"
Satürn
Balık
17° 26' 20"
Uranüs
Boğa
22° 57' 12"
Neptün
Balık
29° 12' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 08"
Lilith
Başak
24° 30' 11"
True Node
Koç
15° 08' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>