Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Ama bu yapınızda var. Kimse bunun için sizi suçlayamaz. Siz de her gün ihtiyaç hissettiğiniz kadar alıyorsunuz sonuçta. Tabi ki aşk, birazını da yarına saklayayım şeklinde yaşanamıyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabilirsiniz. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Beklentilerinizi şımartmayın.

Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne sığdırmayı düşündüğünüz, çözülmesi gereken bir sorun bir değil birkaç güne sığmayacağını gösterdi. Bunu erteleyemeyecek ve çaresiz ilk gündem maddesi hassasiyetiyle üzerine gideceksiniz. İçinizde tanımlayamadığınız bir eksiklik hissediyorsunuz. Bir zamandır bununla yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cuma günümüz saat 03:41  Ay-Uranüs mücadeleci görünümüyle başlayacak. Bu enerji, parasal konuların düzenlenmesi, planlamalarda bulunulması yönünde etkilidir. Ancak maddi açıdan özgür kararlar vermek istersiniz. İşlerinizi gayet akıllıca yoluna koyabilirsiniz. Saat 07:57 Ay-Satürn olumlu görünümü, artık geriye değil, ileriye bakmanın önemli olduğunu gösteriyor.  Birilerinin sandığı gibi, güçsüz değilsiniz. Zamanı geldiğinde onlar da anlayacaklardır. Saat 18:09- 6 Eylül saat 02:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Herhangi bir konuda net olarak konuşmak kolay değil. Sabırlı olacağız. 5 Eylül saat 20:07-29 Eylül saat 23:52 tarihleri arasında karşıt burcunuzda etkili olacak Venüs-Başak burcu ilerleyişinde,  beraberliğinizdeki paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız üzerinde duracaksınız. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur.  İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. İş ortaklığı konularında da bu geçiş çok önemlidir. Karşılıklı çıkarların gözetilmesi gerekir. Ancak buna yanaşmayan birortağınız varsa sıkıntı oluşabilir. Mali anlamdaki her türlü beraberliğin, işin veya durumun mutlaka mercek altına alınması gerekir. Venüs-Başak geçişinin sizlere arzu ettiğiniz her alanda seçkin güzellikler yaşatması dileğimle,

5 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınız konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Maddi konularda bir takım sorunlarınızı çözmek zorundasınız. Finans konularında çeşitli fırsatlar karşınıza çıkıyor. Tercihlerinizi doğru yapmalı ve araştırmalarınızı yaparken, dostlarınızın fikirlerinden destek almalısınız.

5 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir çatışmalarıyla başlayabilecek gün, akşam saatlerinde önemli işlerimizi halledebilmemiz için uygun olabilir. Gün içerisinde, bir taraftan bazı konulara derinlemesine dahil olmak, bazı olayları en son noktasına kadar ele almak ya da ortaya bazı şeyler çıkartabilmek için tüm yeteneklerinizi seferber etmek isterken, diğer taraftan hiçbirşeyle uğraşmama, boş verme veya ihmal etme isteği ağır basabilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işten yana kazançlar ve desteklerle ilgili konular öne çıkıyor. Çalışmalarınıza ağırlık verip bazı maddi getiriler sağlamanız mümkün gözüküyor. Özellikle ortaklar ve iletişime dair çalışmalarınız daha rahat ilerleyebilir. Ayrıca gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelme fırsatı yakalayabilirsiniz.

5 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit fikirli insanlardan hoşlanmamanıza rağmen, bugün kendinizde çok fazla sabit fikirlisiniz. Yalnız kalmanız sizi karamsarlığa itebilir. Bunu için kendinize çözüm üretmeyi bilmelisiniz.

5 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>