Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde halüsinasyonlar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Bu konuda bugünlerde, arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz.

İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İşle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha istekli olmanızı sağlıyor.

Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne, bu koşullarda biraz lüks bir beklenti gibi geliyor. Kazancınızı çoğaltma arayışlarınızilişkilerinizi tehlikeye sokabilir.

Duygusal dünyanızdaki karmaşıklık, sakıncalı ilgilere yöneltebiliyor sizi. Yakınlaşmanız pek mümkün görünmeyen biriyle fazlaca ilgilisiniz. Bu ilginizi dağıtmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç tahmin edemeyeceğiniz birine parasal desteğiniz olacak. Bu kişinin koşullarından etkilenecek ve böyle bir karar vereceksiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki tutarlılığınız, çevrenizde övgü konusu oluyor. Sorunlara ortak olup paylaşma özelliğiniz sizi ayrı bir yere koyuyor. Bugün son derece önemli bir konuda karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Harcamalara dikkat edelim. Alışverişte aldığımız ürüne, verdiğimiz paraya değer mi diye düşünelim. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü faydalı ve umutlandırıcı bir enerjidir. İnsanın hayata bakışını olumlu yönde destekleyicidir. Karşımıza fırsatlar çıkartır. Bu saatlerde yapılan işler, yapılan girişimler başarılı sonuçlanır. Aşk hayatımızı canlandırır, keyiflendirir. Kendinize olan güveninizi yükseltir. Hedefinize odaklanmanızı sağlar. Yolculuğa çıkmanın, yeni insanlarla tanışmanın göstergesi olan bu enerji size yaşam sevinci verir. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlık etkisinde, iletişim, yolculuk, toplantı, görüşme gibi önemli konularda işlerimizi iyi takip etmemiz gerekiyor. Yanlış anlaşılmalar, gecikmeler olabilir. Bu biraz da stres yarattığı için, sağlığımızı etkileyebilir. Öncelikli işlerimize ağırlık vermeliyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşanma ihtimalini göz önüne alarak tedbirli olmak gerekiyor. Mars geri hareketi, bizim hedef olarak belirlediğimiz planlarımızı uygulamanın önüne geçebilir. Hazırlıklar bitmemiş olabilir. Birileri bizim gibi düşünmeyebilir. Uymak zorunda kaldığımız işler karşımıza çıkabilir. Bazen de, bir işi halletmek ve istediğimiz gibi yoluna koymada sorunlar yaşanabilir. İki arada bir derede durumlarına karşı gözümüzün açık olması gerekiyor. Saat 17:55 Ay-Satürn görünümü, para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi yönden tatmin edici birarayışımızı işaret ediyor. Sağlığımızı ilgilendiren bir tedaviye başlanabilir. Önemli bir konuda karar verebiliriz. Bunun için parasal durumumuz uygun mu diye bakılmasında yarar var. Harcamaların belli ölçüde yapılması uygundur. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar için önemli fırsatlar yakalayacağın bugün, detaylar senin için daha da önemli hale gelecek.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşamış olduğunuz bazı haksız durumları sizleri hem kendinize hem de çevrenizdeki kişilerle bir hesaplaşma sürecine sokabilir ve hakkınızı alma uğruna bazı yollara başvurabilirsiniz. Finansal konularda önünüzü görmeniz bazı yatırım planlarını daha kolay yapabilmenize olanak sağlayacaktır.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizle ilgili yeni teklifler gelebilir ya da yetenekleriniz doğrultusunda başka sektörlere yönelebilirsiniz. Bugün vereceğiniz kararlarda daha cesur olabilir, risk alabilirsiniz. Bu durum içsel olarak endişelerinizin ortaya çıkmasına sebep olur. Düşünmeden karar vermeniz sizi zor durumda bırakabilir. Dikkatli kararlar almalısınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesur ve iddialı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız destekle gidermeniz mümkün olacak.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişken koşullar,hayatınızda cesaretle öne atılmanıza engel olur. Gelecek endişesini bir kenara bırakıp bazen de cesaretle öne atılmak çok işe yarar. Temel dayanaklarınızdan ödün vermeden siz de meşaleyi gururla taşımalısınız. Aşk hayatınızda duygusal ve zihinsel olarak beslenirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>