Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz. Ama kendinizi konulara fazla kaptırmayıp onun sorunlarıyla şefkat göstererek ilgilenmeniz de doğru olacaktır.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın ve yaratıcılığınızın karşılığını maddi olarak da görebilirsiniz. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz. Dikkatli olun ve çok konuşmayın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdealist fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığından kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Daha dazla değer görmek ve saygınlık duymak isterken süreklilik taşıyan ilişkilerinize zarar vermeniz sözkonusu. Fazlasıyla esnek olmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 23.44 olana dek Ay-boşluk etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz.  Doğru seçenekler, işler, girişimler üzerinde durulmasında yarar var. Öylesine değil, gerçekten emin olduğunuz konularda ilerlemeyi tercih ediniz. Disiplinli çalışmak, geniş vadeli düşünmek en doğrusu. Ve hepsinden önemlisi bu kısa zaman diliminde gözden geçirmelerde bulunmak. Artık biliyorsunuz. Rutin işleri yapıyoruz, yeniliklerde durup olan bitene bakıyoruz.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün, sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birlikleri, ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri açısından yoğun iki günlük süreçtesiniz. Ne istediğinizi belirlemeli ve açıkça dile getirmelisiniz. Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa ya da genel anlamda dikkat çekmek istiyorsanız, karşı tarafın doğal ilgisini ya da sizi anlamasını beklemek yerine bir şeyler yapmanızda fayda var. Bu anlamda kendi başınıza plan yapamamanız durumunda, daha tecrübeli veya güvenilir kişilerin ya da yabancıların fikirlerini alabilirsiniz. Yenilikçi yaklaşımlar, yenilenme isteği ve seyahatler de gündemde olabilir. Akşam saatleri ise, ufak tefek kazalara ve sakarlıklara açık.

5 Kasım 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer planlarınızda daha net düşünceler kazanıyor, kendinize başarıya odaklı hedefler koyuyorsunuz. Kişiliğinizi ortaya çıkaracağınız çalışmalar yanında yeni yolculuklar açısından şanslar elde edebileceksiniz. Aynı zamanda beklediğiniz görevler ve üstlerle ilişkilerin sağladığı güven size moral kaynağı olabilir. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitsel faaliyetler üzerinde yeni çalışmalar yapabilirsiniz.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Karşı cins aklınızı karıştırıyor olsa da, siz sorunları çözüme ulaştırmak istiyorsunuz. Gerçeklerden ayrılmamaya çalışın.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

6 Kasım 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>