Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensiz davranışlarınızın, bir özgüven eksikliğinden kaynaklandığı iddiası sizi çileden çıkartıyor. Ona bunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını, yersiz de olsa, tümüyle onu kaybetme korkusundan kaynaklandığını anlatabilmelisiniz.

Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Peşinde koşmaktan yorulduğunuz bir borçlunuzla, oturup bu sorunu konuşmak isteyeceksiniz. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz.

Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Yeniden ele alınması sizin çıkarınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde size bir davet olabilir, ama zaman ayarlayamayacağınız için gidemeyebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız. Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmelerden endişeleriniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, siz hiç karışmadan da hallolabilir gibi görünüyor.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, günümüz Ay-Aslan burcu etkinliğindedir. Duygularımızı ve ihtiyaçlarımızı ifade etme arzunuz yükseliyor. Kişi, kendini özel hissetmek ister. Tanınma, fark edilme ve meşhur olma ihtiyacı yoğundur. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlık etkisi, güzelliklere kavuşmak ve kaliteli yaşamak isteğimizi vurguluyor. Şartlar gereği zorlanıyoruz. Bizi baskı altına alan bir şeyler var. Bunları aşabilmek için mücadele vermekteyiz. Bedenimiz ve zihnimiz yoruluyor. O zaman gelin bugün kendiniz için güzel bir şeyler hazırlayın, dostlarınızla bir araya gelin ve kafanızı boşaltın. Bu size iyi gelecektir. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, zihin ve beden uyumunuzu sağlayıcıdır. Hem başkalarına hem kendinize şifa olursunuz. Yeni yollar, hayırlı kapılar önünüzde açılır. Fırsatlar ayağınıza gelir. Meditasyon, rehberlik, danışmanlık alanında başarılı olursunuz. İnsanları pozitif yönde etkileme gücünüz yükselir. Eğitim,hayatı ve kişisel ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşarsınız. Yolculuk yaparak, yazarak, iletişimde bulunarak insanlarla kurduğunuz diyaloglar her anlamda fayda getirir. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde birçok konuda gerçekten ne istediğine karar vermekte zorlanıyor olabilirsin ama bugün net kararlar alacaksın! Özellikle bugün ailendeki insanlarla birlikte yaşam alanına dair değişiklikler yapacaksın. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgilinle görüşmeye başlayabilirsin. Ruhun hem sıcak hem de soğuk dalga etkisindeyken; düşüncelerini kontrol edebilmek için her şeye sahip olmak istiyorsun. Aşkından emin olmak ve ona güvenmeye ihtiyacın var. Bu yüzden sevgiline karşı sorgulayıcı bir tutum sergileyebilirsin. Para kazanmak bu dönem sana yetmeyebilir. Ekyapmak, yeteneklerine yönelmek kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili balıklar kasım ayının en şanslı burçlarından birisi de sizsiniz. Bu ay birçok konuda önemli başarılar sağlayabilir ve ilişkiler konusunda da büyük rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu ay en fazla dikkat etmeniz gereken konu yanınızda sizlere dost olduğunu düşündüğünüz kimselerin sizleri aldatması olabilir. Jüpiter gezegeni yay burcuna geçiş yapıyor. Bu transit etkisi bir ay boyunca sizleri 2015-2017 yıllarında almadığınız derslerinizden tekrar imtihan edebilir. Mesela o dönemde evliliğinizde bir aldatma veya aldatılma ile ilgili olay deneyimlediniz ve görmezden gelerek sustunuz. Şimdi bu olay başka bir süreçte önünüze daha abartılı ve aleni gelebilir zaman bunlar neden benim başıma geliyor demek yerine o dönemdeki görmezden geldiğiniz şeyleri sorgulama zamanı diyebiliriz. Bu sizi hemen şüphelendirip huzursuz etmesin. İlla konun böyle bir şey olması gerekmiyor. Belki dehayatınızda bir haksızlığa uğramıştınız belki birileri Sizleri yanlış yönlendirerek ve yalan bilgiler beyan ederek başkaları ile aranızın açılmasına neden oldu. İşte şimdi bunların adalet ile karşılaşabilirsiniz. Sadece bu alanda yapmanız gereken olaylara yüksek bir farkındalık içerisinde girmeniz ve kendinizi bu noktada beslemeniz olacaktır. Evli olan balıklar eşlerinindeğişimleri ya da finansal koşullarının pozitif yönde değişmesiyle yeni bir süreç başlatabilirler. Belki taşınma belki yeni bir yatırım ya da yeni bir ortak girişim gibi düşünülebilir. Özellikle bu ay 8-9-10 Kasım tarihlerinde kariyerinizdeki manipülasyonlara ve kadın figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizi önerebiliriz. Bu konuda hislerinizi dinleyin ve hislerinize güvenin. Çünkü siz balıklar hisleri çok kuvvetli olan bireylersiniz. Aynı zamanda Mars'ın kova burcundan çıkarak sizin burcunuzda hareket edecek olmaya başlaması sizlere birçok konuda geriye çekilme ve sanki hiçbir şeye haliniz yokmuş duygusu verebilir. Bunun aksini çalıştırmalı ve kendi kendinizin yaşam koçu olmalısınız. Mars balık sürecinde başlattığınız işlerinizde planlama noktasında zorluk yaşamayacak ve istediklerinizin peşinden de kararlı bir şekilde gideceksiniz. Uzun süredir sonuca bağlayamadığınız bir ilişkiniz var ise rest çekebilirsiniz. Siz balıklar sabredip sonunda kozunuzu ortaya koyarsınız. Şimdi bu ay böyle bir ay. Elinizdeki en büyük kozu koyarak bazı şeyleri düzene sokmak adına restinizi çekmelisiniz. Sizinle olmak isteyenler sizle zaten olurlar. Hiçbir durum buna mazeret gerektirmez. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Sırf kendinize duygusal o ağırlığı yaşatmaktan korktuğunuz için olduğunuz yerde saymayın. Bu ay böyle bir ay değil. Silkelenin ve yaşamınızı değiştirmek için sizlerde bir şeyler yapın. Sihirli değnek sizsiniz ve o değnekle kendinize siz dokunacaksınız. Gezegenler bu denli sizin ileriye gitmeniz için elverişli iken sizler de elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz takdirde büyük bir rahatlama ve aynı zamanda da bolluğu kendinize çekebilir ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir yaşam sürebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularda bitişler olabilir. Öğleden sonraki zamanlarda duygusal yönden yoğun paylaşımlar içine girebilirsiniz. Gün içinde sağlığınızla ilgili konulara dikkat edin. Sizi yoran konulardan uzak durun.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınız size yeni yatırım fırsatları bulmanızda arabuluculuk yapacak. Maddi sıkıntılar bitiyor.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burç değiştiren Merkür sizi planlarınıza, hedeflerinize,hayatınıza ve kariyerinize, görev ve sorumluluklarınıza zihinsel olarak çok daha fazla çekebilir, yeni pek çok plan, fikir, düşünce üretebilirsiniz ancak bunlar arasında dağılmamaya, kaybolmamaya dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal açıdan destekleniyorsunuz. Ertelenmiş haklarınıza kavuşabilirsiniz. Meraklarınızı deneyime dönüştürebilir, günlük rutinleri hareketlendirebilirsiniz. Gün boyu verimsiz işlerden kaçınmanız önemli.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizde çoğalma meydana getirir. Mesai arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirip eğlenmek stresinizden arınmanızı sağlar. Kalp ve damar sağlığınıza dikkat edin. Doktor kontrolünden geçebilir, varis veya ayak sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>