Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ilişkinizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Beraberliğinizde geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sevgilinizin arzularını da gözönünde bulundurmalısınız.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan işlerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Kişisel gelirinizi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz, ama dışsal şartlar istediklerinizi elde etmekte zorlanacağınızı da göstermekte. Parasal kayıplar olabilir.

Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanılmaya açık bir gündesiniz. Ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüzün oldukça güçlü olacağı bugün, içgüdüleriniz sizi yönlendirebilir. Yaratıcı çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Değişik olanakların ortaya çıktığı canlı bir gün olabilir. Sosyal konular, arkadaşlıklar ve grup çalışmaları bakımından hareketli birgün.

7 Kasım 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 7 Kasım saat 07:03-6 Mart 2014 saat 12:42 tarihleri arasında Jüpiter-Yengeç burcunda geri harekette olacak. Bu dönemde siz Balıklar, aşk hayatınızla ilgili konuları hem ailevi hem değerleriniz hem de maddi-manevi anlamda gözden geçireceksiniz. Büyümek ve verimlilik adına düşündüğünüz işleri, plan ve projelerinizi ele alacak, tamamlayacak, Mart sonrası bitirmiş hale getireceksiniz. Bu süreçte karşınıza yeni biri çıktığında, onu çok iyi derinden derine gözlemleyiniz. Hakkında hemen karar vermeyiniz. İlişkinizde pürüzler varsa, bu süreçte tekrar bunları ele alınız. Karşınıza yeni fırsatlar çıktığında, bunları yeni bir bakış açısıyla değerlendirecek, doğru mu değil mi diye tetkik edeceksiniz. Kendinize güveniniz artacak.

7 Kasım 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artıyor. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda girişimci fakat paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz. Maddi olanaklarınızı genişletmek amacıyla başlatacağınız projelerinizde ağır fakat emin adımlar atmaya çalışın.

7 Kasım 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir. Öncelikle bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşmalısınız. Düşüncelerinizi ifade ederek ve kontrolü ele alarak kazanacağınız çok şey olabilir. Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Daha önce halledilmemiş konular varsa, bu hafta ön plana çıkacak olanlar keşke daha önce bu konuları halletmiş olsaydık dedirtebilir. Gezegenlerin baskısına rağmen köklü değişiklikler yapmakta zorlanabiliriz. Engellenmişlik hissi ve odaklanma sorunu yaşayabileceğimiz bir gün. Amaç ve hedeflerimize ulaşmak ya da görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için çok fazla gayret göstermemiz gerekebilir, ancak hareket etmek de bir o kadar zor olabilir. Belli konularda verdiğimiz sözlere ya da attığımız imzalara rağmen esneklik gösterilmesi gereken günlerdeyiz.

7 Kasım 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizin yanınızda olan insanlarla ilişkilere göz atacak yaşadığınız değişimi sorgulayacaksınız. Zira içinde bulunduğunuz gruplarda önemli değişiklikler içindesiniz. Ümitlerinizi tazelemek istediğiniz son süreci akılcı bir gözle görmek ve direnmemek en doğrusu. İşe ilgili takım çalışmaları ve sorumluluklar açısından yüklü bir gündeminiz olacak.

7 Kasım 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Su... Yeni yaşam tarzınızla tüm dostlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendi hayatınızı kendiniz yönetmeniz öz güven duygunuzu artırıyor.

7 Kasım 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

7 Kasım 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 16" R
Ay
Koç
14° 34' 00"
Merkür
Koç
20° 03' 28"
Venüs
Boğa
07° 51' 09"
Mars
Koç
04° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 02' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 00"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 06"
Lilith
Başak
23° 57' 17"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>