Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, partnerinizle duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Mars tan aldığınız destekle cesaretiniz artabilir, fakat egemenlik kurma isteğinizin ilişkilerinizde bocalamalar yaratabileceği görülüyor.

Ay ın konumu, kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İşbirliklerinde ani ve duygusal kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.

Gün bir miktar yorucu geçse de çok şey başarabilirsiniz. Sorumluluklarınıza özellikle dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni konularla ilgilenmek için vakit yaratıp, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabileceğiniz ve girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz görülüyor. Tek başınıza hareket etmeniz zor olsa da değişikliklere açık olun.

8 Kasım 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar  Cuma günümüz, saat 03:16 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle başlayacak. İlişkinizi idealleriniz çerçevesinde ele alınmasını sağlayan bu enerji sizi koruyucudur. Eğer birileri size karşı yanlış yapıyorsa, siz sezgileriniz yoluyla bunu anında hissedebilirsiniz.   Ayrıca insanlarla ilişkinizde yardımcıdır. Hayallerinizi güçlendirir. Düzenlemelerde bulunmanızda destekçidir. Sevgi ihtiyacınızı yükseltir. Maneviyatınızı güçlendirir. İş veya özel meseleler üzerinde sizin çok daha akıllıca kararlar vermenizi sağlar.

8 Kasım 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

8 Kasım 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanmak için oynamalısınız. Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinlebirliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir. İmajınız parıldıyor! Tüm burçlar için gün geneli: Yengeç burcundaki Jüpiter önümüzdeki 4 ay boyunca geri harekette olacak. Bu durum, önümüzdeki 4 ay boyunca, evimiz, yaşadığımız yer, ailemiz, ülkemizle ilgili veya duygusal konularda daha dikkatli ve hassas hareket etmeyi gerektiriyor. Kutuplaşmalar veya kendi tarafımıza çekmeyi başardığımızı düşündüğümüz kişilerle ilişkilerde sorun yaşamamak için aynı hızla çalışmayı sürdürmeli, ama zarafet içinde ve anlayışlı hareket etmeliyiz. Geriye dönüp bakılması ve yeni düzenlemeler yapılaması gereken şeyler ortaya çıkabilir.

8 Kasım 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu yaklaşırken gündeminiz hızlanıyor. Topluma faydalı olacağınız yeni konular dikkat çekiyor. Yeni destekler ve organize olunması gereken konular karşısında tutarlı olmaya çalışın. Bir yandan da alacağınız destekler her açıdan size moral kaynağı olacak. Sosyal hayatın ve duygusal ilişkilerin canlılık kazanması da sizi yeterince mutlu edecek.

8 Kasım 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Bugün alacağınız bazı mesajlar sizi harekete geçirecek. Yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Aksi halde mali zorluklar başlayabilir.

8 Kasım 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

8 Kasım 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 28" R
Ay
Koç
20° 11' 01" R
Merkür
Koç
20° 20' 52"
Venüs
Boğa
08° 19' 22"
Mars
Koç
04° 18' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 57"
Satürn
Balık
17° 04' 47"
Uranüs
Boğa
22° 41' 20"
Neptün
Balık
29° 04' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 22"
Lilith
Başak
23° 59' 49"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>