Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz her geçen gün daha da pekişiyor. İçtenliği ve samimiyeti nedeniyle çok huzurlusunuz. Aklından geçenleri açık açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz.

Birarkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor. Konuyu yakından bilenler haklılığınız konusunda hemfikirler. Bugün bu konuyla ilgili kısa bir görüşme yapabilirsiniz.

Bir alacağınızı çoktan unutmuş gibi davranıyorsunuz, oysa ihtiyacınız var. Siz böyle davrandığınız sürece onun da ödemeye niyeti yok gibi gözüküyor. Parayla ilgili yeni bir haberiniz olabilir.

Bugün yapmak istediklerinizle başkalarının istekleri arasında sıkışıp kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla ilgili konularda yeterince objektif olamadığınız için eleştiriliyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerinize kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir. Öğleden sonra bir hareketlilik yaşayabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, iç dünyanızda bir çatışma yaratabilir. Sosyal ilişkiler bu saatlerde pek istediğiniz gibi değildir. Arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Etrafınızdaki insanlara güvenmezsiniz. Sanki her şey size karşı gibidir. Bunlar birkaç saat içinde düzelecektir. Saat 11:35 Ay-Mars görünümü, maddi konularda çok dikkatlice piyasanın durumuna bakmanın önemini vurguluyor. İşbirliği yapacağımız kişilerin ne kadar dürüst, nazik ve doğru kişiler olup olmadıklarını bilmemizde yarar var. Geri planda hesabımızı iyi yapalım. Saat 23:36 itibariyle Güneş ve Ay arasında meydana gelecek sondördün, tepkisel davranışlara sebep olabilir. Bunun nedeni, yaşanan gelişmelerin ve şu andaki mevcut durumun sorgulanması halidir. Bu durumda kendinizi gayet sakin bir şekilde gözden geçirmeye devam etmeniz yararlıdır. Yani bugün ne olursa olsun, sakın ümidinizi kaybetmeyiniz, gerilime düşmeyiniz, kendinizi toplum dışına itilmiş gibi hissetmeyiniz. Bunu sağlamanın yolu ise, ruhsal açıdan inancınızı güçlü tutmaktan geçiyor. Bu inanç bireyliğinizin farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, hangi konularda gerçekten yetenekli olduğunuzu anlamanızda ve her şeyden önemlisi yeni bir değişim için kendinizi güçlü bir şekilde hazırlamanızda, eksiklerinizi tamamlamanızda size yardımcıdır. Tabi ki şu aralar yaşanan krizi aşabilmenin yolu, öncelikle kendinize inanmaktan geçmektedir. Lütfen bugün, kendiniz için bir amaç ve hedef belirleyin ve oranın sahibi olduğunuzu düşünün. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hanım akraba ve arkadaşlarınızla ilgili sorunlar canınızı sıkabilir. Moralinizi bozmayın ve sorunları fazla büyütmeyin. Enerjinizin yükseldiği bir dönemde bulunduğunuz için duygularınızı da yükseltmeyi başarabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden gizlenen olayları ve konuları öğrenmeniz bu dönemde mümkün.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Stres yaşadığınız konular çıkmazda kalabilir. Etkilendiğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde en iyisini yapmaya çabalayabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetlerde yer almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal nitelikli faaliyetlerin yanında, hobileriniz veya spor da vaktinizi verebileceğiniz alanlar olabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gösterişli işleri geri plana atmanız iletişim gerektiren işlerinizde sorunlara yol açabilir. İşlerinizi iyi pazarlamalısınız. Özel ilişkilerinizde parasal streslerinize dikkat etmelisiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken bastırdığınız liderlik duygularınız bugün harekete geçer. İşleri toparlamak için enerjik bir gündesiniz. Fakat işi stres haline getirirseniz aniden tansiyonunuz da yükselebilir. Kendinizi terapi ve meditasyonla rahatlatabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>