Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir gönül kayması ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor. İlişkinizde biraz bencil olduğunuz söylenebilir. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen, çoğunlukla onsuz bir hayatın içinde görünüyorsunuz.

Görüştüğünüz insan, tam aranılan kişi olduğunuzu çok belli ediyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikler de taşımıyor değilsiniz. Bu görüşmenin önemi yakında ortaya çıkacak.

Gerekli parayı ancak bir araya getirebildiniz. Fakat şimdi de bunun kullanılmanın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor. Bu parayı tüketmeniz yolunda aldığınız telkinlerde kötü niyet yok, ama düşüncesizlik var.

İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Sabrınızı çok zorlayan problemli kişiyle sürtüşmeniz artık çözüm istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişilik zayıflığı gösteren, edilgen insanlara eleştirilerinizde acımasızsınız. Beri yanda, sizin gibi iddialı insanlarla da geçinememe gibi bir açmazınız var. İnsanın kendisine özel bir değer biçmesinin, kendini önemsemesinin çok doğal olduğunu, hatta bunun gerekli olduğu inancındasınız. Ama sizin bunu, kendine hayranlık derecesinde yaşadığınız eleştirilerine açık olmanız gerekiyor.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında temkinli olmak yapılacak en doğru harekettir. Sosyal hayatınız başta olmak üzere duygu dünyanızla ilgili konularda kendi temelinizi güçlendirmek ve güvenliğinizi sağlamak olgusu ön plandadır. Kafanızın içindekileri uygulamak yerine, üzerinde düşünmek yararlıdır. Fakat tam tersine, ani bir karar vermeye kalkışmanız sakınca doğurabilir. Benim tavsiyem Ay-boşluk süresince, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan rutin işlerinizi yapmanızdır. Saat 15:12 Güneş-Pluto olumlu görünümünün desteğiyle, hem çevrenizle güçlü bir iletişimde bulunabilir hem de aşk hayatınızla ilgili konularda köklü bir değişimin startını verebilirsiniz. Bilginizi, tecrübenizi belli bir alan ve konu üzerinde yoğunlaştırarak başarılı olabilir, deneyim kazanabilirsiniz. Disiplinli çalışarak, kendinize ve inandıklarınıza sahip çıkarak önünüzdeki tüm engelleri kolaylıkla savuşturabilirsiniz. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinin, egonuzu yükseltici etkisiyle, kendi bildiğiniz şekilde düşünmekten ve kabul edilmekten yana davranabilirsiniz. Öyle kafasını fazla kurcalayacak veya yoracak meselelerle uğraşmaktan yana değildir. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle iletişimde bulunurken olgun ve ılımlı bir şekilde davranmanız yararlı olabilir. Kaldı ki bugün siz ne düşünürseniz düşünün karşınızdaki insanın yanlış anlama ihtimali fazladır. Mantıklı bir insan oluşunuz kimlerle nasıl konuşmanız gerektiği yönünde yine en doğru yolu bulmanızı sağlayıcıdır. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, içimizden geldiği gibi hareket etmek isteriz Ancak bazı ailevi meseleler kafamızı kurcalar. Şüpheler taşırız. Bunları anlamaya, öğrenmeye çalışırız. Duygularımızı belli etmek yerine, ketum davranabiliriz. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyu sosyal bir gündeminiz olabilir ancak akşam saatlerinde sessiz ve sakin ortamlarda kendinizi daha iyi ve huzurlu hissedebilirsiniz. Gün boyunca güçlü iletişim kontakları kurabilirsiniz, başkalarını ikna edebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yakalayacağınız yeni gelişmeler sizi güçlü bir şekilde yapılandıracak ve finansal kazanımlarınıza destek olacaktır.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarıyla çalışabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde engeller çıkabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı haberlerden etkilenebilir, heyecanlanabilirsiniz. Zaman zaman karamsar duygular ortaya çıksa da kendinizi daha güçlü hissedecek ve fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Organizasyonların içinde yer alabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda güçlü iletişimle hareket etmeniz mümkün. Âşık olduğunuz insanla yakın çevrenizin ilişkileri güzel akacak. Sevdiğiniz insanlardan destek göreceksiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki olumlu etkileşim size zihinle kalp arasında uyumlu bir denge kurduracak. Hayatınızdaki gizli konuları riske girerek daha derinden yaşamak isteğine sahip olabilirsiniz. Bu durumda kendi dünyanızın efendisi olarak özgürlüğünüzü ilan edin.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 11" R
Ay
Koç
01° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 24' 44"
Venüs
Boğa
06° 44' 57"
Mars
Koç
03° 19' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 57"
Satürn
Balık
16° 58' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 54"
Neptün
Balık
29° 02' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 09"
Lilith
Başak
23° 51' 19"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>