Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik küçük mutlulukları, yerinden oynayan taşlar gibi görmemelisiniz. Yeni etkileşimlerin tedirginliğiyle huzurlu bir ilişki sürdürmeniz mümkün görünmüyor.

İş bağlantılarınızdan bu günlerde çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırabilmelisiniz. Pek sorunlu olmayanhayatınızı özel ilişkinizdeki problemler etkileyebiliyor

Uzun zamandır sürüncemede olan veraset işleri hareketlenebilir. Evinize iyi para giriyor ve pek sakınmadan da harcayabiliyorsunuz. Kısa vadede sorunlu para ilişkileri görünmüyor.

Sert tepki verdiğiniz arkadaşınız şu sıralar sizden çok daha sağduyulu görünüyor. Eleştirilerini ciddiye almanız, problemi ortadan kaldırmanız için ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştiremiyorsunuz. Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşacaksınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 06:39 itibariyle Mars ile zorlayıcı görünüm yapacak Ay, bir yandan maddi anlamda desteklenme ihtiyacımızı gösteriyor diğer taraftan bildiğimiz gibi hareket etmek istiyoruz. Borçlarımızın ödenmesi, finansal ortaklıkların düzenlenmesi, çevresel ilişkilerden yararlanarak para kazanılması gibi konular da bugünlerde özellikle gündem maddemizde yer alacak. Ödemelerde zorlanabiliriz. Paylaşım ve işbirliğinin önemi bu dönemde bir hayli önem taşır. Saat 08:36 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, insanlar sizi ilk önce duruşunuz ve kendinizi ifade şeklinizle değerlendirirler. Olsun böyle değerlendirsinler. Siz ne hissediyorsanız ona göre davranın. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, konuşmalarımız, davranışlarımızla kendimize duyduğumuz güveni dışa yansıtmaya çalıştığımız bir gündeyiz. Endişelerimizi bir yana koyarak günü kendi akışı içinde değerlendirmeye bakmamızda yarar var. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çocuklarına odaklanabilirsin. Gezi ya da seyahat planı konularına daha çok yoğunlaşabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yeni aşamalar kaydedebilirsiniz. Evlenme veya evliliğiniz ile ilgili farkındalıklar söz konusu olabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler yapmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırslı davranabilirsiniz. İşlerinizde aceleci davranmayın. Kolayca risk alabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün olaylar sabrınızı ölçebilir. Otorite tarafından manipüle edildiğinizi hissedebilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz. Sizi mutlu edecek beklenmedik haberler alabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 28' 25" R
Ay
Koç
24° 28' 20" R
Merkür
Koç
20° 34' 30"
Venüs
Boğa
08° 40' 55"
Mars
Koç
04° 31' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 04"
Satürn
Balık
17° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 42' 21"
Neptün
Balık
29° 05' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 19"
Lilith
Başak
24° 01' 46"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>