Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Uzun bir zamandır bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük soruları da ortadan kaldırabilir. Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman uzlaşılmaz biri de yapabiliyor sizi. Bugünlerde bazı ilkelerinizi tartışmaya açmanız gerekebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün Boğa burcunda hareketini devam ettiriyor olacak. Güne pozitif uyanıyorsunuz. Eğitim hayatınız gündeminizde olabilir. Yeni kurslar, eğitimler ilginizi çekebilir. İçinizdeki enerjiyle hem fiziksel hem zihinsel olarak aktif olacaksınız. Gün içerisinde meydana gelen Ay'ın Venüs ve Neptün ile olan olumlu görünümleri sayesinde hisleriniz de güçlü olacak. Özellikle dilek dilemek veya manevi olarak arınmak için çok güzel bir gündesiniz. Gönlünüzden geçenler kabul olabilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarında kısıtlamaya gidiyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Kredi, taksit gibi ödemelerde yeni düzenlemeler yapabilir; bazı masraflarda kısıtlamalara gidebilirsin. Bugün ev işlerinin yoğunluğundan biraz şikâyet edebilirsin. Fakat üzülme, kafa yorduğun her detay hakkında kesin sonuçlar alabileceksin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, bugününü özellikle onlara ayırmak isteyeceksin. Akşamüzeri yakın akrabalarında dönen dedikodulardan haberdar olabilir, merakla olayların ardındaki gerçekliği öğrenmek isteyebilirsin. Kilo problemi olan bir Başak burcuysan, yeni bir diyet programına başlayabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda bazı kararlar almadan önce yeteneklerinizi daha akıllıca düşünüp mantıklı kararlar alma yoluna gitmelisiniz. Bugün bunları değerlendirmek için harika bir gün.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha dengede hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinizle daha mutlu olabilirsiniz. Ödüllendirici imkanlar, eğlenceli uğraşlar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne istediğinizi bilmeniz sizi üstlerinize karşı bir adım önde tutuyor. İsteğinize ilerleme niyetiniz yolunuza ışık tutarken kariyer konularında önünüzü açacak.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; birkaç gün önceki yeniay zaten yaşamında yenilenme ihtiyacı getirmişti. Bugün kişisel gelişimine katkıda bulunacak eğitimlere katılabilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. Yeni şeyler öğrenmekle birlikte fikir ve görüşlerini de net anlatımlarla aktarabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olayların akışı bir yandan destekleyici koşullar barındırırken umulanın dışında gelişmeler olası. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Olaylar kendi doğal ritminde ilerliyor. Olumsuz fikirlere takılmadan akışta olmak önemli.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, sizin yurt dışı ilişkilerinizi aydınlatacak. Ortaklıklar, para konuları gündeminize oturur. İkili ilişkilerden elde ettiğiniz çıkarımlar yıllardır çabaladığınız uğraşların ödülü olarak kapınızı çalabilir. Kendinizi güvende hissedersiniz. Özellikle toprak enerjisinden faydalanmak için ormanda yürüyüş yapın.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 46' 42" R
Ay
Aslan
07° 59' 46" R
Merkür
Koç
28° 02' 08"
Venüs
Boğa
17° 58' 60"
Mars
Koç
10° 18' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 53"
Satürn
Balık
17° 40' 53"
Uranüs
Boğa
23° 08' 39"
Neptün
Balık
29° 17' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 29"
Lilith
Başak
24° 52' 02"
True Node
Koç
14° 53' 52"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>