Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Bu ihtimal aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki göstereceğiniz ısrarcılığınız göze batabilir. Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Özellikle sabahın ilk saatleri sizler için olumlu bir zaman dilimi olacaktır. Beklediğiniz gelişmeler veya haberler varsa sabah size ulaşabilir. Akademik konularınız da bugün vaktinizi alabilir. Yurt dışı ile ilgili işlerinizde de yoğun olabilirsiniz. Bugün Ay, 11:28'de boşluğa gireceğinden hem eğitim hem seyahat ile ilgili başvuru işlemleriniz varsa bu saate kadar tamamlamaya özen gösterin. 11:28 sonrası bu konularda aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlara hazır ol!Saat 11:27'den gece yarısına kadar Ay boşlukta hareket edecek. Sabrını zorlayan insanlara arana mesafe koyarken bir yandan da arkadaşların sayesinde farklı çevrelere dâhil olabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsin. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, tanışacağın kişi, senin için önemli bir referans olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, ilişkinin geleceği konusunda karamsarlığa düşebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Alışveriş yapmak ve fiziksel görüntünde düzenlemelere girişmen beklentinin üzerinde harcamalar yapmana neden olabilir.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde baskıcı ve yönetici kimliğinizle ön planda olmanız karşı tarafı fazlasıyla rahatsız edebilir. Bu konuda biraz daha anlayışlı olmalı ve herkese gerektiği kadar yaşama hakkı tanımalısınız.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önceliklerinizi iyi düşünür ve değerlendirirseniz hedeflerinize yürürsünüz. Önceliklerinizi bir kenara bırakarak ikinci plandaki konulara dikkatinizi veriyorsunuz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; görüş ve düşüncelerinde ısrarcı ve inatçı davransan da dostlarından alacağın destek ve akılcı davranışlarla doğru kararlar vererek girişimlerde bulunman mümkün. Planlama devresini geride bırakarak, elindeki işleri bitirmenin vakti gelmiş olabilir. Güven duyduğun insanlara duygularını açabilirsin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başak burcu hislerinize güvenin. Özellikle de kendinizle alakalı hislerinize. Çok yoğun duygular içinde olabilirsiniz yine de farkındalıklarınızda anlam arayın. Duyu görünüzün çok yüksek olduğu bir gün. Günlük rutinlerinizde karışık ama şanslısınız. Siz yolunuzu bulamasanız da birileri size yardımcı olacaktır.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilkgünü İkizler burcunda seyahat eden Ay, kariyer alanınızda sizi hareketli bir haftayla buluşturdu. İkili konular ve olaylar zihninizi oldukça meşgul edecek. Hangi projeye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. Sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

8 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>