Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız radikal karar için şimdi pişmanlık yaşıyorsunuz. O da siz de bir ayrılığa hazır değilken bunu gerçekleştirdiniz. Şimdi de geriye dönüş yapma konusunda zorlanıyorsunuz.

Özel yaşamınızda son zamanlar yaşadığınız sorunlar sizi iyice işinize yöneltti. Hayatta başka bir zevkiniz yokmuş gibi davranmanızarkadaşlarınız tarafından yadırganıyor.

Bir yakınınızın eline havadan sayılabilecek büyük bir geçebilir. Satın almak istediğiniz pahalı bir şeyi, size hediye etmeyi düşünüyor. Bunu kabil etmekte zorlanacaksınız ama teklifi sizi baştan çıkaracak.

Bazen verdiğiniz ani kararlar başınızı derde sokuyor. Bu günlerde doğrulardan çok yanlış kararlara yatkınsınız. Her adımda bir kez daha düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Pek de yakınınız olmayan birisinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline geldi. O sizin yakınlığınızdan çok memnun ama siz ölçüyü kaçırıyor gibisiniz. Yakın dostlarınız kendilerine zaman ayırmadığınız için sizi eleştiriyorlar.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:59 itibariyle Ay-Venüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Çarşamba gününe böyle bir etki altında adım atıyoruz. Bu enerji, aşırıya kaçmadan hem arkadaşça paylaşımlarda bulunmanızı hem de parasal konularda tarafsız bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz anlamında gayet olumludur. Saat 15:55 itibariyle Ay-Uranüs arasında olumlu bir görünümü gerçekleşiyor. Bu enerji, kendinizi geliştirmenin, bilgilenmenin ve yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Kova burcunda gün boyu ilerleyecek Ay, sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir.  Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak günü keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,  

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tavsiyelerinizin ya da rehberliğinizin karşınızdaki kişi için önem taşıdığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak durum tam tersi de olabilir. Yaklaşımınıza ve tavırlarınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı kişiler kibar bir dille mevcut plan, program ya da işlerinizde yapılması gereken düzeltmeleri gündeme getirebilirler. Bu kişilerin yeterince bilgi sahibi olmadığı için bu şekilde düşündüğünü düşünebilirsiniz, ama aslında haklı olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bireysel olarak fikrinizi ortaya koyabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuları dile getirmek bazen yorucu sonuçlar doğurabilir. Hizmet aldığınız kişilerle daha çok uğraşabilirsiniz. Yeniliklere açık zamanlardasınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki herkese meydan okur gibisiniz. Haksızlıklar, yaşadığınız hayal kırıklıkları ve yolunda gitmeyen şeyler gözünüzü karartabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki yavaşlamalar ve bazı içsel gerginlikler yerini rahatlamaya bırakacak. İş hayatınızda maddi konularda kendinizi keyifli hissedeceksiniz. Günlük işlerinizi iyi planlayın.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi ortaya rahatlıkla koyabileceğiniz, aşk, sevgi, flört ile ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacağınız bir sgün başlıyor sizler için. kalabalık gruplarla takılmak, arkadaşlarla organizasyonlar yapmak, vakit geçirmek için ideal bir gün. Maddi anlamda olası sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabileceksiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjinizi işlerinize yöneltecek ve başarılı olacaksınız. Düşünceleriniz çeşitli konulara dağılabilir ve kararsızlıklar duyabilirsiniz. Fakat, moral ve güçlü isteğinizle bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>