Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahale ediyorsunuz. Arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor. Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor.

İş yerinizdeki huzurun bir nedeni de sizin uyumlu arkadaşlığınız. İş arkadaşlarınız da bunun farkında olduğu için el üstünde tutuluyorsunuz. Ortak sorununuz ise para işleri.

Satın almak istediğiniz bir şeyi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınız ödenmesiyle ilgili bir umut gözükmüyor,

Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir. Düşündüklerinizi söylerseniz birileri kırılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz kibar bir dille işleriniz ve planlamalarınız ile ilgili size bir takım tavsiyeler sunabilirler. Siz de tam aksine bu kişilerin yeterince bilgi sahibi olmadığını düşünüp, söz konusu önerileri kulak arkası edebilirsiniz. Ancak bu defa onlar haklı olabilir. Söylenenleri dikkate almanızda yarar var.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:27 itibariyle Kova-Akrep burçları arasında oluşacak ilkdördün,  işlerinizi başarıyla yerine getirmek, verimli bir hayat sürmek, sağlıklı yaşamak, hünerlerinizi geliştirip işinizde ustalaşmak, işsizlik sorununuza bir an önce çare bulmak,ortamınızda huzurlu ve güvende olmak, sosyal haklarınızdan dilediğiniz şekilde yararlanmak kısaca huzurlu bir çalışma ortamında kendinizi göstermek arzunuz yüksektir. Bugün, hem bu isteklerinizi hem geçtiğimiz haftaki gelişmeleri hem de şu anki durumunuzu gözden geçirerek durduğunuz noktayı ve yapmanız gerekenleri tespit etmeye çalışabilirsiniz. Sizin isteklerinizle- dış dünyanın sundukları, girişimlerinizle-elde ettikleriniz, beklentilerinizle-sonuçlar arasında farklılıklar varsa doğal olarak günü stresli geçirmeniz mümkündür. Burada cevaplanmayı bekleyen bir soru kafanızı karıştırabilir. İş hayatımla ilgili isteklerim mi önemli yoksa bana sunulanlarla mı yetinmeliyim. İşte bu noktada nasıl davrandığınız son derece önemlidir. Eğer arzu ettiğiniz gelişmeler olmazsa bu haftayı sessiz bir şekilde geçirebilir, yeni bir girişimde bulunmaktan vazgeçebilirsiniz.Saat 10:19-14:21 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. İçinden çıkamadığınız bir durumla karşılaştığınızda meseleleri bir daha gözden geçirelim. Özellikle ilişki konularında hassasiyet nedeniyle kafamız karışıksa, tekrar bir bakmak yararlı olur.Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, mevcut çevremiz, yakınlarımız, iş-eğitim-finansal konularda derinlikli bir analiz yapmamızı sağlıyor. Geçmiş tecrübelerimizi göz önüne alarak geleceğimizi sağlıklı verimli bir ortamda sürdürmek istiyoruz. Bu görünüm sayesinde ileriye bakacağız ve gelişimi önemseyeceğiz. Bir şeylerin artık değişmesi gerektiğinin farkındayız. Saat 14:21 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, bize karşı sevgiyle yönelen insanlara yönelmemizi sağlar. Soru işaretleri bizi rahatsız eder. Güzel bir şeyler duymaya ihtiyacımız vardır. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı kişiler kibar bir dille mevcut plan, program ya da işlerinizde yapılması gereken düzeltmeleri gündeme getirebilirler. Bu kişilerin yeterince bilgi sahibi olmadığı için bu şekilde düşündüğünü düşünebilirsiniz, ama aslında haklı olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklar artabilir. İletişimden kaynaklı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla abartmamalısınız. Sizi yoran konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra beraberliklerinizle ilgili olaylar daha çok ön plana çıkabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olmalısınız. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir hayli sabırlı tavırlarınızla dikkat çekiyorsunuz. İş yerinizde bazı haksızlıklar oluşabilir ancak buna da sabırlı davranın.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir yandan yakın çevrenize vakit ayırmak isteyecek, diğer yandan kendi işlerinize kanalize olmak durumunda kalacaksınız. Bu da duygusal gelgitler yaşamanıza neden olacak.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinize, ortağınıza karşı daha saygılı, sevgi çerçevesi içinde davranmaya özen gösterin. Destek beklediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir gün. Sevdiğinizden, partnerinizden güzel sözler duyabilir, hediyeler alabilir, romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>