Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Onu hem sevimli, hem de çok çekici buluyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor.

İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşmak sizin üzerinize kalabilir. Size bu konuda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler.

Bir alacağınızı istemekten çekiniyorsunuz. Bir kaç kez üstü kapalı sözleriniz anlamazlıktan geldiği için açıkça istemeye cesaretiniz yok. Oysa o paraya bugünlerde çok ihtiyacınız var.

Kendinizi fazla yorduğunuzun farkındasınız. Bu kadar hareketli bir yaşama alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor. Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinindeğişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlar. Sorumsuz davranılmamalı, yapıcı olunmalıdır. Evin içinde problemler varsa, bunlar ancak inançla, hoşgörüyle çözüme kavuşabilir. İnsanlarla birlikte çalışabilme, bütünleşme yolunda bize kuvvet veriyor. İşimize geleni saptadığımızda, onun iyice kritik ederek, yönümüzü kolayca belirliyoruz. Şimdi gelelim önemli bir noktaya. Güneş, bu seyrini sürdürürken, Merkür-Yay burcunda 3 Aralık itibariyle gerileyecek. Aile hayatımız, eşimizin işi, sahip olduğumuz malımız mülkümüz, özel hayatımız, duygularımız, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımız ve şimdiki şartlarımızla ilgili konularda gerçekçi olmamızı, hiçbir şeyi hafife almamayı, araştırmayı, öğrenmeyi, bilgilenmeyi, yeniden bakmayı gerektiriyor. Çünkü bu alandaki sorunlar işimize, mesleğimize, dış dünyaya yansıyabilir. Evimizde bir yenilik, yerleşim yerimizle alakalı bir değişim düşünüyorsak, bunun işimize etkilerini mutlaka göz önüne alalım. Satın alma-kiralama-yatırım gibi konuları uzman kişilere şimdiden sormakta, danışmakta yarar var. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili konular bugün öne çıkarken tutkularınızın, heyecanlarınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Keyifli organizasyonlar, planlar yapmak için uygun bir gün olabilir. Kendinizi güçlü ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer bugün umutsuzluk, baskı ve tatminsizlik duygularını yenebilirseniz önünüzde hiçbir engel kalmayacaktır.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler daha ilgi çekici olabilir. Üzerinde uğraştığınız işlere yön vermeniz gerekebilir. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir. Yakın çevrenizde göz önünde olabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular sizi zorlayabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

VİCDANINIZIN rahatsız olabileceği bir hata yapabilirsiniz. Alınganlık göstermeyin. Kendi içinizde tutarsızlık yaşıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek hoşunuza gidecek.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş'i ev alanınızda misafir edeceksiniz. Evdeki ilişkiler bir anda ön plana çıkabilir. Fikirleri masaya yatırmak, ebeveyn özellikle babanızla aranızdaki önemli bir konuyu çözmek bugünün gündem maddesi olabilir. Babanızla ya da ailenizdeki erkek figürleriyle bugün tartışma yaşayabilirsiniz. Kendinizi frenleyin.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>