Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birbirinize zaman ayırmayı başaracaksınız. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Çalışmalarınızı zorlanmadan yürütebileceksiniz ve genel olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli rahatsızlıklar barındırdığınız ilişkilerin de içinde olacağı kalabalıklardan uzak durmaya çalışacaksınız. Bu ilişkilerin, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade zorlukları yaşattığı şeklindeki düşünceleriniz, karşılıklı birtakım önyargılardan kaynaklanıyor. Önümüzdeki günlerde yeni yaşam kurgularınız, ikili bir görüşmede anlamlı bir beklentiye dönüşecek.

22 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Terazi burcunda hareketini sürdürüyor olacak. Bugün maddi durumunuza odaklanabilirsiniz. Gelirinizi arttırmaya ihtiyacınız olabilir. Fakat Ay'ın Satürn ve Plüton ile kurduğu zorlu açılar sebebiyle bugün maddi konularınızla ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz. Finansal işlemlerinizi veya yatırımlarınızı yaparken temkinli davranın. Akşam olduğunda bu enerjiler de son buluyor. Aksine Ay'ın Jüpiter ile kurduğu olumlu etki güzel gelişmeler de yaşayacağınız bir zaman diliminde olduğunuzu gösteriyor. Saat 21:10 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Yarına kadar yarım bıraktığınız işlerinizi tamamlamak için ideal bir zaman dilimindesiniz. Sevgiler, Astromeri

22 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini kısıtlamayacaksın!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Farklı fikirlere açık olmanın avantajları seni bulacak. Özellikle kariyer yaşamında tanışacağın kişilerden önemli teklifler alabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, kredi ödemelerinde ya da çalışanlarınla ilgili bazı sorunlarla uğraşabilirsin. Kendine karşı kısıtlayıcı davranmak istemeyeceğin bir gün. Bol bol alışveriş yapmaya, yakınlarına ufak tefek hediyeler almaya yeltenebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, ailecek bir araya geleceğiniz akşam yemeğine katılabilirsin. Boşanma sürecinde olan bir Başak burcuysan, kendini stres ve baskı altında hissedebilirsin. Mide problemi yaşıyorsan, yeme alışkanlıklarını değiştirmende ev stres yönetimini iyi yapmanda fayda var.

22 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten getirdiğiniz korkularınızın bugün şifalandığını görebilirsiniz. Bu yersiz korkuları çözüyor olmanız sizi geleceğe daha güvenle hazırlıyor olacaktır.

22 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde gelirlerinizle ilgili konularda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Ortak para konuları gündeminizi etkileyebilir. Sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde başkalarından destek alabilirsiniz. Pratik çözümleriniz işe yarayabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

22 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dinlemek ve anlamak hususunda planlama yaptığınız için bu planınızı hayata geçirerek partnerinize karşı daha anlayışlı olabileceksiniz.

22 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcuyerinizde olabilecek enteresan gelişmeler, size kendinizi daha özgür hissettirecek. Hafiften her şeye isyan etme modunuzda olsanız da genel pozitif havanız devam ediyor. Bugün karamsarlık köşede otursun. Hafta sonu partneriniz ile güzel zamanlar geçirebilirsiniz. İstemiyor musunuz? O zaman o sizin artık partneriniz değildir.

22 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay kişisel değerler, maddi-manevi kaynaklar, maddi konfor ve üretim konularında hassasiyetleri açığa çıkarıyor. Borç alacak konularında gelişmeler yaşanabilir. Kriz yönetimi önem kazanıyor. Özdeğer konularına vurgu artıyor.

22 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem ilerlemek, hem mevcut durumu korumak, hep pürüzleri çözmek için aynı anda kolları sıvamak bir işe yaramaz. Önceliklerinizi belirlemek önemli olacaktır. Gündelik hayatta karşınıza çıkan iletişim hatalarına kafanızı takmayın. Sabırla üstesinden gelirsiniz. Dolaşım sisteminize özen gösterin.

22 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla, belki de yakın aile çevrenizle ilgili maddi bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorunun üzerine eğilip bir çözüm bulmak için çalışmanız mümkündür. Diğer taraftan, yakın çevreniz de sizin bir sorununuzla ilgilenebilir.

22 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 40' 43" R
Ay
Boğa
27° 37' 01" R
Merkür
Koç
22° 30' 54"
Venüs
Boğa
11° 29' 13"
Mars
Koç
06° 16' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 13"
Satürn
Balık
17° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 50' 16"
Neptün
Balık
29° 09' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 44"
Lilith
Başak
24° 16' 55"
True Node
Koç
15° 18' 27"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>