Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu sorunları bir tarafa bırakıp işinize konsantre olmayı başaracaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz. İş yerinizde küçük de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Özelliklearkadaşlarınızla aranızda küçük bazı sorunlar oluşabilir. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve iletişimlerinizde esnek davranmalısınız.

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak kendinize biraz zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eksik bilgilenmelerle size karşı ısrarla savunulan bir yanlışı, gün ortasına çıkarma çabalarınız var. İlkesizlik olacağı kaygısıyla gizli tuttuğunuz bazı bilgileri açıklamak durumunda kalabilirsiniz. Yakın geçmişte çok çaba gösterip olumlu anlamda etkilediğiniz bir gelişme, bugünlerde yeniden gündeme gelecek. Bu gelişmedeki yapıcı girişimlerinizin ödülünü alacaksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, mücadelenin işaretçisidir. Benim tavsiyem akıllıca hareket etmenizdir. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, kaliteli ve seçkin olana yöneltiyor bizi. Ailemiz, yuvamız, sevdiklerimiz için para harcayabiliriz. Güzel ve çekici görünmek isteriz. Ancak bütçemizi zorlamadan olursa gayet iyidir. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alma arzunuzu ve sorunlarınız olsa dahi dışa karşı sağlam bir duruş sergilemenizi sağlar. Yani kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla hareket edebilirsiniz. Kendinize yeni hedef belirleyebilir veya emin olduğunuz bir yolda ilerleme gücü kazanırsınız. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da kıymet göstermesini istiyoruz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Sabah saatlerinde yarım kalan işlere öncelik verin. Olaylara tek yanlı bakmayın. Etraflıca düşünün. Bu sizi stresten koruyacaktır. Birileri şöyle demiş, böyle demiş diye kendinizi üzmeyin. Saat 20:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Egomuzu güçlendirir. İçimizde bir şeylerin uyandığını hissederiz. Bizi rahatsız eden meseleleri kendimize güvenerek çözebilme yetimiz var. İç sesinizin size rehberlik yapmasına izin veriniz. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentinin üzerinde harcama yapabilirsin. İlişkisi olanlar evliliğe daha sıcak bakmaya başlayacak.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ispatlama ve kanıtlama mücadelesine girebilir, rekabet ortamı içerisinde bulunabilirsiniz. Hayat nefes almak ve bir bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğin sürece düşmez ve nefes aldığın sürece de yaşamaya devam edersin. Hedeflerinin peşinden git.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde tamamlanması gereken işler olabilir. Ancak daha sonraki saatlerde sosyal açıdan daha hareketli olabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize olan kırgınlığınızı aşmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilir iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı adil bir değerlendirmeye alabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı gelişmeler sizi memnun edecek. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinize karşı duygularınızı harekete geçirecek bir haber alabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlık ilişkileriniz bugün devreye girecek ve işinize yarayacak. Hayatınızı paylaştığınız insandan göreceğiniz yardımlar yaşamınızı kolaylaştıracak.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eskiden beri görmediğiniz bir dostunuzla nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Çocukluğunuza geri dönmek sizi mutlu eder. Antika objeler ilginizi çekebilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Aynı ev ortamını paylaştığınız aile bireylerine bol vakit ayırabilir veya bazı akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırın...

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>