Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu durum, düşlerinizi dondurmanızı da gerektirmiyor. Sevgilinizle yeni projeler geliştirmeyi denemelisiniz.

Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getirecek. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek. Parayla ilişkiniz biraz zaaflı, biriktirme isteğiniz doğrultusunda kendinizi yönlendiremiyorsunuz.

Size dolaylı yollarla hatırlatılmaya çalışılan şeyler, bugünlerde açık bir şekilde ortaya çıkartılabilir. Belleğinizi yoklamanızı gerektirecek nahoş olaylar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeyce uzun bir süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünleri, kendinize yönelteceğiniz ilgiye sunmaya çalışın. Birkaç konuda ikilemler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Güven duygunuz, inancınız  bugün sizi bir kalkan gibi korumakta. Neyi  arzu ediyorsanız onu dileyiniz.  Sonuçta size ait olan bir şeyi kimsenin elinizden alması mümkün değil. Gün boyu ilişkinizi ve bu ilişkinin yaşamınızdaki önemini düşünebilirsiniz. Hayatınızı bir sahne gibi düşünün ve ortasında siz varsınız. Bunu böyle düşünün. Saat 03:47 Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji alışverişi, bizi güvensizliğe iten nedenleri anlamamızı ve bunlardan kurtulmamızı sağlıyor. Nedir bunlar? Aldatılmak, terk edilmek, sevgi görememek, kıymetimizin bilinmemesi gibi. İşte bunları aşabilmenin yolu, kendimize güvenle mümkün hale geliyor. Ben değerliyim, ben önemliyim demeyi bileceğiz. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, bazı meseleleri kimse bilmese de, gurur yaptığımızı, üzerimizde baskı yarattığını işaret ediyor. İlgi görmeye ve takdir edilmeye ihtiyacımız var. Bu yüzden de hassas düşünebiliriz. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı,hayatında,  kendimizi görmek istediğimiz yerde olmadığımızı, şartların zorlayıcı olduğunu, şu andaki mevcut ortamın yetersizliğini kafamıza takabileceğimizi işaret ediyor. Biraz güvensiz gibiyiz. Yaşadığımız toplum ve koşullar nedeniyle bugün bir şeyleri kafamıza takabiliriz. Belki bu nedenle geri çekilebilir, bir şeyleri eleştirebiliriz. Ben derim ki, hiçbir şeyin sizi yenmesine, güvensiz hissettirmesine izin vermeyiniz. Elinizden geleni yapıyorsanız, elbet vakti saati gelecek ve arzu ettiğiniz güzellikler sizinle olacaktır. Bunu da unutmayalım. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, kendinizi rahatlatmanız gerektiğini vurgulayan bir işarettir. Hayatı olumlu yanlarıyla ele almaya çalışınız. Her şeyi kafanıza takmak yerine, ne kadar özel biri olduğunuzu düşününüz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için, yardımınızı isteyecekler. Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz. Bu düzenlemelerden bazılarını daha önce denediyseniz, o zaman başarılı olsa bile, bu sefer işe yaramama ihtimali yüksek olabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz kendinize dönmeniz ve dinlenmeniz için güzel nedenler var. Kendi duygularınızı anlamaya çalışın.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız her ne sorun varsa, isterseniz üstesinden gelebileceğinizi biliyorsunuz. Özgüveninizi yüksek tutup sorunları halletmelisiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aile sorumluluklarınızın toplum önünde vehayatınızda sizi zorladığını düşünebilirsiniz. Bugün, otoritelerden istediğiniz desteği almakta zorlanabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız/partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım/satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>