Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor.

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilirsiniz.

Çözüm üretme beceriniz, önünüzden sorunları eksik etmiyor. Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltebilir. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, gün boyunca Kova burcunda ilerleyecek Ay, yüreğimizdeki özgür kadın veya özgür erkeğin ortaya çıkışına vesiledir. Sanki üstünüzde kavak yelleri esiyor gibidir. Hareketli bir gün yaşamak adına, kendinizce bir plan yapabilirsiniz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü de, aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Saat 13:57 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, bizi baskı altında tutan ve kendimizi birilerinin esiri gibi hissetmemize neden olan her şeyden kurtulma arzumuzun göstergesi. Eski borçlar veya yenileri, eski ilişki sorunları veya ailevi meseleler, evimizle ilgili pürüzleri bir an önce hızlıca halletmek taraflısıyız. Saat 18:05 Ay-Mars görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda özgün fikirlerinizi kazanç getirici ortaklıklara yönlendirebilirsiniz. Saat 21:11 Ay-Venüs zorlu görünümü, yakın çevremizle alakalı konular, geçmişe ait meseleler,hayatımız ve ilişkilerimiz bizi zorlayabilir. Nasıl bir dünyada yaşıyorum diye içimizden geçiririz. Üzülürüz, bazen kızarız, hayatın bizi test ettiğini düşünürüz. Bu saatlerde fikirlerini sevdiğimiz insanlarla konuşmak bizi rahatlatabilir. Yüzünüzü gülümseten bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı bir şekilde hareket etmek istemeyebilirsin. Hiç gitmediğin yerlerde bulunmak sana keyif verebilir.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde dikkatli olmalı, sözel yeteneğinizi kullanırken yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmelisiniz

25 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çaba sarfetmeniz gereken koşullar olabilir. Ancak yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle yapacağınız görüşmeler, onlarla paylaşımlarınız hiç beklemediğiniz ölçüde sürpriz sonuçları beraberinde getirebilir. Geçmişinizle veya tarihle ilgili farklı ve sıradışı bilgiler edinebilirsiniz. Hayatınıza değişik kişiler girebilir.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda veya ev ortamlarınızda farklı bir gün sizi bekliyor. Eviniz için yapacağınız harcamalar esnek olabilir. Misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde değişik düşüncelerden etkileneceksiniz.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim, hayat şartlarınızda ani kırılmalara neden olabilir. Bugün başkaldırmaya, asilik yapmaya eğilimli insanlarla beraber olmak durumunda kalabilirsiniz. Oldukça açık sözlü olunabilecek bir gün. Fakat açık sözlülükle patavatsızlığı birbirine karıştırmayın. Bu tarz insanlar da canınızı sıkabilir. Ani yolculuklara çıkabilirsiniz. Ev koşullarınızda ani değişiklikler meydana gelebilir.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>