Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonuna dair planlarınız onunla ilgili. Onunla karşılaşabileceğiniz yerlerde dolaşacaksınız. Karşılaşma ihtimaliniz çok kuvvetli. Belki de ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen her an yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Şimdilik birdeğişikliği sizi riske sokabilir.

Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir oldunuz. Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz.

İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz. Yeni öğrendiğiniz bir oyun çok zamanınızı alıyor. Hemen herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam oyun teklifiniz reddedilebilir. Yine de akşamki beraberliğinizden hoşnut olacaksınız.

23 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:41 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi aşk hayatınız ve çevrenizle olan paylaşımlarınız anlamında rahatlatır. Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, düşündüğünüz yenilikleri uygulamak yerine sadece gözden geçirmeniz faydalıdır. Yeni bir yere taşınmak veyadeğiştirmek yönündeki kararları gerçekçi bir şekilde ele alalım. Saat 13:32-23:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız, sanatsal konular, mesleki girişimlerde yanlış anlama, gecikme veya tersliklerle karşılaşılması mümkündür. Ayrıca ilk buluşmanızı yine bu saatler arasında gerçekleştirmeniz, karşınızdaki kişiyi yanlış anlamanıza ve tanımanıza neden olabilir. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla duracağınız bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Bu saatlerde tam olarak yönünüzü saptamakta zorlanacağınız için, net karar vermek güçtür. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. Saat 23:14 Ay-Kova burcunda seyrine başladığında, arkadaşlık ilişkileri, ileriye yönelik beklentileriniz tümüyle öne çıkmaya başlar. Şöyle bir etrafınıza baktığınızda artık bazı kişi ve durumlara sabretmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Sanki olan biten, sizi bir değişime sürüklemektedir. Bazen durup sakin bir şekilde düşünürsünüz bazen de bugün olduğu gibi içinizden bir ses, hadi harekete geç ve bu durumlardan kendini kurtar demektedir. Özellikle çalıştığınızın karşılığını alamamak, sürekli aynı çember içinde hapsolmak sizi yormaktadır. Birisi yanlış bir laf etse veya ters bir harekette bulunsa sert bir tepkiyle karşılık verir, buna hakları olmadığını düşünürsünüz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin ya da hoşlandığın kişiyi kıskandırmak isteyebilirsin. Fakat bu, farklı sonuçlar doğurabilir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınıza karşı daha güçlü ve cesur durun. Eski bağımlılıklarınızı tekrar sorgulamanız size iyi gelmeyecektir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleyebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki değişiklikler sizi etkileyebilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuzu kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalbinizin sesini dinleyebileceğiniz ve tutkularınızın peşinden gidebileceğiniz bir gün olabilir. Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda güvensizlikleriniz yüksek olabilir. Yakın çevrenizle olan konuşmalarınızda bazı konulara takılı kalmamaya özen gösterin.

23 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcundaki Kuzey Ay düğümü ile Venüs arasındaki etkileşim, kardeş, yakın akrabalarla aranızda fikir ayrılığı yaşamanıza neden olacaktır. Herkes kendi fikrinin en iyi olduğunu düşünecektir. Ticari faaliyetlerinizde aksaklıklar ve gecikmeler meydana gelebilir. İş ortaklarınızla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Sakinliği elden bırakmadan merkez dengenizi korumaya çalışın. Hayatta her sorununun bir çaresi vardır.

23 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

23 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 14' 17" R
Ay
Koç
20° 53' 55" R
Merkür
Koç
20° 23' 07"
Venüs
Boğa
08° 22' 58"
Mars
Koç
04° 20' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 38"
Satürn
Balık
17° 05' 02"
Uranüs
Boğa
22° 41' 30"
Neptün
Balık
29° 04' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 31"
Lilith
Başak
24° 00' 09"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>