Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor. Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz.

Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak.

Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu dönemde, dış dünya ile olan ilişkimiz her zamankinden daha temkinli, belli bir mesafe bırakarak, etrafı ve kendimizi gözlemleme şeklinde olabilir. Gönlümüzde olanı biteni ancak biz biliriz ve kimseye de yansıtmayız. Seçici davranırız. Tekrar tekrar düşünürüz. Hatta bazen bu, çok daha fazla arttığında, endişeli bir hale dönüşebilir. Eskiye dair olan olayları ve sonuçlarını bir kez daha gözden geçirdiğimizde bazen kızgınlığımızın aslında ne kadar yersiz olduğunu anlamamız mümkün olsa da, sevgimizin de ölçüsünü kaçırdığımız, bu yüzden hayal kırıklığı yaşadığımızı düşünür, hayıflanırız. Baktığımız bir manzaranın, gördüğümüz bir insanın, yakınımızdaki bir şeyin detayları, bütününden çok daha fazla önemsendiği için, gönlümüzü kolay kolay kaptırmayız. İnce eleme sık dokuma hali aşkta, evlilikte daha fazla önemsendiği zamanlardır. Giyim ve kuşam, titizliğimiz, hijyene verdiğimiz önem bir hayli artar. Sağlıklı olmak bizim için son derece kıymetlidir. Buna bilhassa kıymet veririz. Öyle pek sosyal değilizdir. Genelde kendi içimize dönüp hayatımızla ilgili alternatiflerimizi, tercihlerimizi gözden geçiririz. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm, parasal konulardaki istikrarsızlığın,  aşk hayatınızı ilgilendiren konulardaki zorlukların,  hedeflerinizi gerçekleştirmede yaşanan engellemelerin yarattığı kaygıları çoğaltabilir.  Geçmiş ve gelecek arasındaki köprünün üstünde, bir işaret bekliyor gibi, bazen hüzünlü kimi anlarda inatçı tavırlar sergileyebilirsiniz. Söz gelimi maddi olarak şu aralar bir çıkmazın içinde iseniz doğal olarak gün boyu kafanız oldukça karışıktır. Uygun bir formülle bir şekilde rahatlamak arzusu duyabilirsiniz. Hatta çevrenizle olan irtibatınızda yeni bir adım atmak isteğiniz olduğunu ancak bunu gerçekleştirme aşamasında kendinize pek güvenemediğinizden söz edebilirsiniz. Eğer aşk hayatınızda sorunlar varsa, bir ilişki bitmişse veya ne olduğunu belirsiz bir hale gelmişse yakın bildiğiniz kişilerle dertleşebilir, geçmişten konuşabilirsiniz. Oysaki  duygularınızdan ziyade mantığınızı ön planda tutmanızın zamanıdır. Çünkü bu enerjiler altında kendi içinizde çelişkiye düşerseniz bundan sonrasında ne yapmanız gerektiğini saptamanız kolay olmaz. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sizi finansal anlamda destekleyecek kişilere veya dışarıdan gelirlere ihtiyaç duysanız da, bugünlerde kendi kazancınızla başınızın çaresine bakmalısınız. Çalışmanız, mücadele etmeniz ve bundan şikayetçi olmadan ilerlemeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi mutlaka değerlendiriniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal anlamda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Gelirinizin hızla arttığı bu dönemi akıllıca değerlendirmeli ve yatırım planları yapıp gerçekleştirmelisiniz. İşinizle ilgili yükselişin başladığı bu dönemde son derece dikkatli olmalı ve rakiplerinize karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise iç sesinizin birlikte olduğunuz insanın sizden gizlediği bir şeyler olduğunu fısıldıyorsa, Kendi kendinize kuruntu yapmadan araştırmacı davranın ve her hangi bir bulguya ulaşmadan huzursuzluk çıkarmayın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir. Ancak, olayların istendiği gibi gelişebilmesini istiyorsanız, bu soru işaretlerini kafanızdan atmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan daha çalışkan ve gayretli olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak biraz daha iyimser olmaya bakın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça verimli bir gün olacak sizin için. Hem gidilecek yerler, hem ihmal edilmiş işler gün içinde birer birer halledilebilir. Rahat olun yeter.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal etkinlikler, düğün, davet ve organizasyonlarda yer alabileceğiniz, toplantı ve görüşmelerden başarıyla ayrılacağınız, geleceğe yönelik planlarınızın desteklendiği, ikili ilişkilerinizde keyifli zaman geçireceğiniz bir enerjidesiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

31 Temmuz'a kadar fiziksel görüntünüzde değişiklik yapmamaya çalışın. İlişkilerinizde ve kendinizle olan bağlantılarınızda sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Çözemediğiniz konuları çözmek için kolları sıvamalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgün eserler vermek için harika! Ama platonik aşklar yiyip bitirebilir de sizi. Geçmişe ait unuttuğunuz ne varsa rastlaşma, hatırlama zamanı şimdi. En kötü kabusları bile! Sağlığa çok dikkat. Özellikle cinsel organlara. Kuruntular, kuşkular, paranoyalar sarabilir 4 bir yanınızı. Kendinizi, ruhunuzu rahatlatacak şeylere yönelin.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>