Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Üzerine örtmek istediğiniz bir mesele, bugün yine aranızda tartışma konusu olabilir. Haklı olan sizsiniz, o da bunu biliyor ama kendisini size karşı savunmak zorunda hissediyor.

Bütün parlaklığınız üzerinizde. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak.

Kendi kendinizi idare etme çabanız, bazı harcamalarınıza dikkat etmenize neden oluyor. Bu davranışınız, yakınlarınızın takdirine neden oluyor ama onlar yine de size desteklerini sürdürmek istiyorlar.

Ailenize düşkün olmanız iyi bir duygu ama bu duyguyu zaman zaman abarttığınızın siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk öğle saatlerinden itibaren yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir. Oldukça yaratıcı bir gününüzde olduğunuz için, hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün olabilir. Sizden bir konuda akıl isteyen bir dostunuza pratik çözümler önermeniz, size minnet duymasına neden olacak.

26 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:32 Ay-Merkür olumlu görünümü, gerekgerekse ailevi konularda sıra dışı yeniliklere duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Düşüncesizlikten hoşlanmadığınız gibi, tutarsız davranışlardan da pek haz etmezsiniz. 05:37-11:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bitirilmesi gereken işler bu zaman diliminde gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, buna tepki gösterebilirsiniz. Saat 11:03 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay ilişkilerde empatinin önemini vurguluyor. Birbirinizi anlamak, dinlemek ve algılamak son derece önemli olacak. Saat 20:02 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak ilkdördün etkisinde, ailevi konular, hedefleriniz, meslek hayatınız, geleceğinizi garanti altına alma arzunuz bir hayli önem taşır. Anne ve babanızla olan ilişkiniz, yuvanızdaki sorumluluklarınız bugün kafanızı kurcalar durur. Böyle bir enerji altında olayları gereğinden fazla abartılı ele alırsınız. Evliyseniz eşinizle gereksiz yere tartışabilirsiniz. İlişkisinde gelecek göremeyenler sevgilisiyle çatışabilir, genç Başaklar anne ve babalarının kendilerini anlamadıklarını düşünebilirler. Bütün bunların nedeni, hoşgörülü olmakta zorlanmamızdır. Yuvamız içinde birbirimizle aynı ortamı paylaşıyor, aynı nefesi alıyoruz. Sorunlarımız konuşarak, önyargılı yaklaşımlardan uzak bir şekilde ele alabilsek çözülmeyecek problem yoktur. Mutlu pazarlar dileğimle,

26 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerine vakit ayırmak için ideal bir gün. İlgi alanlara bugün kendini çok fazla kaptırabilirsin.

26 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınız ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda şanslı ve yapıcı etkiler altında olacaksınız.

26 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iyi bir dinleyici olmaya bakın. Ancak karşınızdakiler kafanızı daha fazla karıştırabilirler.

26 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hassasiyetlerini ve beklentilerini daha fazla dikkate almanız gerekebilir. İlişkilerde denge ve uyumun öne çıktığı bir gün.

26 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

26 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koşturmanız gereken konu ve olaylar ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetmelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizle vakit geçirebilirsiniz.

26 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Balık burcunda seyahat eden Ay, eşinizle son derece romantik, bohem, duygu yüklü bir pazar geçirmenize neden olacak. Artık mum ışıklı şahane bir akşam yemeğini çoktan hak ettiniz. Bu yoğun tempoluhayatından bir es almak için en doğru zaman aksi takdirde beden diliniz size imdat diyecektir. Aldanmalara dikkat edin. Hayaller olmadan gerçekler yaşanmaz.

26 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>